Hoe zet je de TI 84 Plus CE-T in Examenstand?

Hoe zet je de TI 84 Plus CE-T in Examenstand?

Examenstand inschakelen • Schakel je TI-84 Plus CE-T uit. Druk op tegelijkertijd op PIJLTJE LINKS en PIJLTJE RECHTS, houd deze ingedrukt en druk dan tegelijk op ON. Nu zie je het volgende scherm (links nieuwe GR, rechts oude GR): Druk op “Zoom” (OK) om de Examenstand in te schakelen.

Wat is het verschil tussen TI 84 Plus CE-T en TI 84 Plus CE t Python?

Met de Texas Instruments TI-84 CE-T + Python app maken leerlingen kennis met het programmeren in Python. Het is hetzelfde model als de TI-84 CE-T, maar je krijgt de Python app er extra bij. Hij is geschikt voor het maken van je eindexamen. Je doet met deze rekenmachine meer dan alleen maar rekensommen uitrekenen.

Hoe zet je spelletjes op een TI 84 Plus?

Als je een TI-84 CE-model gebruikt, moet je TI-Connect CE downloaden en installeren van https://education.ti.com/en/products/computer-software/ti-connect-ce-sw….Installeer het MirageOS bestand (alleen TI-83 Plus en TI-84 Plus).

  1. Pak het bestand MirageOS.
  2. Klik met rechts op het MIRAGEOS.
  3. Klik op Send to.

Hoe TI 84 plus opladen?

De grafische rekenmachine TI-84 Plus CE-T Python Edition wordt geleverd met een oplaadbare batterij van TI. Bij gemiddeld gebruik gaat de oplaadbare batterij van TI naar verwachting twee weken mee na één volledige laadcyclus. Gebruik de USB-kabel of 220V lader om de rekenmachine op te laden.

Hoe zet je grafische rekenmachine aan?

Je zet de machine aan door [ON] in te drukken. De betreffende knop zit links onderaan! Door middel van [2nd][ON] kun je de machine weer uit zetten.

Wat is Python Edition?

Met de nieuwste versie TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine kunnen leerlingen programmeren in Python! Naast de vertrouwde functies heeft deze rekenmachine een speciale Python App. Alle TI-84+ CE-T machines die door De Rekenwinkel worden geleverd zijn voorzien van deze nieuwe OS.

Hoe laat ik mijn grafische rekenmachine op?

Om je rekenmachine op te laden, kun je hem aansluiten op je computer of op een adapter. Dit is een standaard micro-USB-kabel en je kunt elke andere micro-USB-kabel gebruiken. Je kunt ook een standaard voedingsadapter gebruiken, bijvoorbeeld die van je mobiele telefoon.

Waarom gaat mijn grafische rekenmachine niet aan?

Als je rekenmachine niet aan gaat: Verwissel de USB-kabel (standaard micro-USB-kabel) en de gebruikte USB-poort. Trek de stekker van je rekenmachine uit het stopcontact. Druk op de knop RESET op de achterkant van het apparaat met een paperclip.

Hoe zet je iets in je grafische rekenmachine?

Hét sterke punt van de grafische rekenmachine is het tekenen van grafieken bij een ingevoerde formule. Als je de machine in de MODE: Function zet, kan hij grafieken tekenen bij formules van de vorm Y = Toets [MODE] en loop met de pijltjestoetsen naar Func.

Hoe zet ik mijn rekenmachine uit Examenstand?

Na het examen – uitschakelen van de examenstand: Een of beide modellen mogen in de examenstand staan. Selecteer op de ontvangende rekenmachine 2: Overschrijven (Overwrite)” , en druk op [ENTER]. Het woord Klaar (Done) verschijnt en de examenstand is opgeheven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven