Hoe zie je hoe oud je MacBook is?

Hoe zie je hoe oud je MacBook is?

In de meeste versies van macOS achterhaal je de precie versie van jouw MacBook, MacBook Air of MacBook pro eenvoudig op de volgende manier:

  1. Klik op het Apple logo linksboven op het scherm.
  2. Klik op ‘Over deze Mac’.
  3. In het scherm dat nu verschijnt staat de periode waarin je iMac gelanceerd werd (bijvoorbeeld Eind 2015).

Hoe kun je zien hoe oud je MacBook Air is?

De modelnaam en het modelnummer van een MacBook vind je eenvoudig via het -menu in de menubalk linksboven. Klik op  > Over deze Mac. Onder de softwareversie vind je de modelnaam van jouw MacBook (bijvoorbeeld MacBook Pro (15-inch, 2017). Het jaartal geeft aan in welk jaar de MacBook uitgebracht is.

Waar vind ik de specificaties van mijn Mac?

De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik hiervoor op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.

Hoe weet je welke MacBook air je hebt?

Zoek het serienummer aan de onderkant van uw Mac bij de wettelijk verplichte aanduidingen. Dit nummer staat tevens op de originele verpakking, naast een barcode. Voer dit serienummer vervolgens in op de pagina ‘Controleer dekking’ om uw model te vinden.

Hoe kun je zien hoe oud je iPhone is?

Leeftijd iPhone controleren via Apple Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone. Ga nu naar deze pagina op de website van Apple. Vul het serienummer in en bevestig dat je geen robot bent.

Waar kun je zien hoe oud je iPad is?

Hiervoor ga je naar de website van Chipmunk. Deze ziet er behoorlijk gedateerd uit, maar het werkt naar behoren. Vul simpelweg het serienummer van je iPad in en tik op ‘Submit’. Het venster dat volgt laat precies zien hoe oud je tablet is, waar ‘ie is geproduceerd en in welke week.

Welke Mac heb ik nodig?

Zoek je een desktop Mac, dan biedt Apple voldoende keuze. Het meest bekend is de iMac, een alles-in-een model waarbij alle technologie is ingebouwd achter het beeldscherm. Daarnaast kun je kiezen voor de Mac Pro en Mac mini, waarbij je zelf voor je muis, toetsenbord en beeldscherm moet zorgen.

Is mijn Mac geschikt voor Mojave?

Mojave wordt ondersteund op de MacBook (12-inch 2015 of nieuwer), iMac (laat 2012 of nieuwer), iMac Retina 5K (laat 2014 of nieuwer), iMac Pro, MacBook Pro (midden 2012 of nieuwer), MacBook Air (2012 of nieuwer), Mac Mini (eind 2012 of nieuwer) en Mac Pro (eind 2013 en sommige eerdere versies in combinatie met een …

Welke kleur MacBook heb ik?

De Apple Macbook Air is op dit moment in drie verschillende kleuren beschikbaar: Zilver, spacegrijs en goud. Vroeger had je meer kleuren, zoals roségoud, maar op dit moment vind je deze kleur enkel nog terug bij de oudere modellen. Een keuze uit 3 kleuren dus.

Welk A nummer heeft mijn MacBook?

Op de oorspronkelijke verpakking of het aankoopbewijs: Op de oorspronkelijke verpakking (doos) staat een streepjescode met daarop het serienummer. Ook wordt dit soms vermeld op het aankoopbewijs. Als het goed is bent uw zojuist erachter gekomen welke MacBook uw heeft.

Waar kan je zien hoe oud je telefoon is?

Mogelijk kom je bij de website IMEI.info uit. Deze site werkt heel simpel. Vul simpelweg het IMEI-nummer van je Android-smartphone in waarna je een tabel met allerlei specificaties te zien krijgt. Soms staat hierin precies op welke datum je toestel geproduceerd is.

Hoe oud is de iPhone 8?

De iPhone 8 is een smartphone die is uitgebracht in september 2017, ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Het is de opvolger van de iPhone 7. De iPhone 8 werd samen met de uitgebreidere iPhone X uitgebracht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven