Hoeveel e-mailadressen bestaan er?

Hoeveel e-mailadressen bestaan er?

NEW YORK – Het aantal e-mailadressen in de wereld bedroeg begin dit jaar 569 miljoen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse bedrijf Messaging Online. Volgens het bureau zal het aantal over twee jaar de één miljard adressen passeren. Het aantal mailaccounts steeg vorig jaar met ruim 83 procent.

Hoeveel e-mailadressen wereldwijd?

Iedere dag wordt een duizelingwekkend aantal e-mails verstuurd… Volgens de Radicati Group bestonden er in maart 2018 wereldwijd ongeveer 3,8 miljard geregistreerde e-mailaccounts. Het aantal e-mails dat iedere dag tussen deze accounts wordt verstuurd wordt op 281 miljard geschat.

Hoeveel mail ontvang je per dag?

Er bestaan wereldwijd naar schattig 3.7 biljoen email adressen, hoeveel e-mails er dag verzonden worden zal tevens niet gericht kunnen worden aangetoond. De schatting hiervan ligt op 269 biljoen email berichten per dag! Dat zijn 2.4 miljoen e-mails per seconde en 74 triljoen e-mails per jaar.

Hoeveel procent van de mensen bekijkt zijn of haar e-mail meer dan drie keer per dag?

Zo checkt 39 procent van de respondenten hun e-mail tot maximaal drie keer per dag en 27 procent tot maximaal zes keer per dag. Het aantal Nederlanders dat aangeeft zijn e-mail meer dan zes keer per dag te checken, is niet groot.

Kun je twee e-mailadressen hebben?

Een extra Gmail adres aanmaken is eigenlijk helemaal niet nodig. Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.

Kun je 2 email adressen hebben?

Wat is een goede open rate?

Open rate: je boekt succes wanneer 15% tot 26,5% van de ontvangers je nieuwsbrief opent, zegt MailChimp. Volgens Campaign Monitor halen mailings gemiddeld een open rate van 17,92%. Click rate: klikt 1,2% tot 5% door om meer te lezen? Dan scoor je goed.

Hoeveel mail per dag outlook?

Selecteer in de weergave E-mail de e-mailberichten die u wilt tellen en druk op Enter toets het toetsenbord in. 2. Vervolgens verschijnt er een promptvenster. U kunt zien dat het totale aantal geselecteerde e-mails wordt vermeld.

Hoeveel mails per dag versturen Gmail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.

Welk type mail ontvangen we het meest?

E-mail is voor de Nederlander de meest favoriete plek voor de ontvangst van online reclameboodschappen. Een mooie aanbieding via e-mail is ook vaak het startpunt van een online aankoop. Maar e-mail is zeker meer dan een commercieel kanaal. De Nederlander ontvangt ook graag zijn officiële post via e-mail.

Kan ik een tweede Gmail adres aanmaken?

Je account toevoegen of verwijderen Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op je profielfoto. Tik op Nog een account toevoegen. Kies het type account dat je wilt toevoegen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven