Hoeveel gul mag je meenemen?

Hoeveel gul mag je meenemen?

Op de binnenwateren mag je vissen met maximaal 2 hengels voorzien van maximaal 3 haken. Wanneer je vist met een Dagtoestemming mag je vissen met 1 hengel….Kustwateren en zeegebied.

Vissoort Lengte
Bot 20 cm
Haring 20 cm
Horsmakreel 15 cm
Kabeljauw (gul) 35 cm

Hoeveel hengels mag je bij je hebben?

De Visserijwet 1963 zegt niets over het aantal hengels dat een sportvisser mag gebruiken. De visrechthebbende mag dit dus zelf bepalen. Gebruikelijk is dat de toestemming voor sportvissers bepaalt dat met maximaal 2 hengels mag worden gevist.

Wat kost de VISpas 2020?

Gemiddeld kost een VISpas ongeveer €35,00. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar.

Hoeveel Bot mag je meenemen?

Voor kabeljauw geldt dat u van deze soort maximaal 25 vissen dan wel maximaal 20 kg. in bezit mag hebben….

Alles Vacatures
Pagina’s Fotoalbums
Nieuws Vissoorten
Agenda Magazines
Wedstrijden Dossiers

Hoeveel makreel mag je meenemen?

Hoeveel vis mag ik mee naar huis nemen? Je mag maximaal 20 kg niet gefileerde kabeljauw en 1 zeebaars per persoon meenemen. Voor de overige vissoorten zoals platvis en makreel is geen maximering van toepassing.

Hoeveel hengels JeugdVISpas?

Met de JeugdVISpas mag je met twee hengels en alle aassoorten in alle wateren vissen die opgenomen zijn in de VISplanner en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.

Waar mag je met drie hengels vissen?

Het is niet zonder meer ongelimiteerd toegestaan in elk viswater’ s nachts en/of met drie hengels te vissen. Het belangrijkste criterium is het viswater waar u vist. Voor de wateren in de E.C.H.V.

Wat kost VISpas jeugd?

De kosten voor de JeugdVISpas worden bepaald door de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de €20,-. Het kan daarnaast zijn dat uw vereniging eenmalig inschrijfgeld vraagt voor nieuwe leden.

Wat kost een Visverguning?

De kosten voor de VISpas worden bepaald door je leeftijd en de gekozen hengelsportvereniging, maar de prijs ligt gemiddeld rond de €35,- Het kan daarnaast zijn dat de vereniging eenmalig inschrijfgeld vraagt voor nieuwe leden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven