Hoeveel kost een bak Westvleteren?

Hoeveel kost een bak Westvleteren?

Bij de abdij koop je het voor 35 tot 45 euro per bak van 24 flesjes, nu betaal je 240 euro voor een bak.

Wat kost Westvleteren 12?

Trappist Westvleteren 12 (donker) (10,2 vol. % alc.) = € 46,40.

Wat eten bij Westvleteren 12?

Trappistenbieren zijn karaktervolle, aromatische bieren en daarom zeer gegeerd in de keuken. Dus wie zo’n unieke bouwsteenbox heeft aangekocht, kan zijn Westvleteren nuttigen bij een heerlijke bereidingen zoals Vlaamse stoverij van varkenswangen.

Hoe Trappist Westvleteren bestellen?

Wie kan Trappist Westvleteren kopen en hoe? De kratten Trappist Westvleteren kunnen enkel gekocht worden door geregistreerde gebruikers via de webwinkel op de site www.trappistwestvleteren.be.

Waar kan ik Westvleteren kopen?

Reken op ongeveer €12,50 per flesje voor een Westvleteren 12. En waar je altijd terecht kunt, is het bezoekerscentrum van de Sint Sixtusabdij. Dat zit in Café de Vrede, tegenover de Abdij. Daar kun je een Westvleteren bestellen of proefpakket van zes flesjes Westvleteren kopen.

Hoeveel bakken Westvleteren?

42.000 man voor 6.000 bakken: online verkoop Westvleteren draait in de soep. Ongezien: 42.000 mensen hebben donderdagavond geprobeerd online trappistenbier van Westvleteren te bestellen. De monniken van de Sint-Sixtusabdij boden echter maar 6.000 kratten aan.

Welke Westvleteren is de beste?

Westvleteren Twaalf (10,2%) werd meerdere malen door het internationaal bierforum Ratebeer tot beste bier ter wereld verkozen. Westvleteren Acht (8%) staat op de 19e plaats op dezelfde lijst. De Westvleteren St-Sixtus Abdij werd verkozen tot de op drie na beste brouwerij ter wereld.

Welke soorten Westvleteren?

Soorten

  • Trappist Westvleteren Blond (groene kroonkurk): blond bier van 5,8%
  • Trappist Westvleteren Acht (blauwe kroonkurk): bruin bier van 8%
  • Trappist Westvleteren Twaalf (gele kroonkurk): bruin bier, genaamd ‘abtsbier’ van 10,2%

Hoe bestel ik een bak Westvleteren?

U bestelt via onze website tijdens een verkoopmoment met levering aan huis een kartonnen krat met Trappist Westvleteren die op dat moment wordt aangeboden.

Waar kan ik nog Orval kopen?

Orval | Trappist | 6,2% | Bak | www.delhaize.be.

Hoeveel paters in Westvleteren?

1912 – De abdij telde 42 paters en broeders. 1914-1918 – Tijdens de Eerste Wereldoorlog huisden in en rond de abdij vele vluchtelingen. Tegen het einde van de oorlog kampeerden ongeveer 400.000 geallieerde soldaten in de nabijheid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven