Hoeveel online aankopen per jaar?

Hoeveel online aankopen per jaar?

2020 was wellicht hét jaar van online winkelen. In het jaar deden Nederlanders 335 miljoen online aankopen, een stijging van 27 procent ten opzichte van een jaar eerder, zo blijkt uit de Thuiswinkel Markt Monitor. De bestedingen van Nederlanders online stegen met 7 procent naar 26,6 miljard euro.

Hoeveel wordt er in Nederland besteld via internet?

Nederlanders kopen steeds vaker en meer via internet. In 2019 kocht 79 procent van de Nederlanders van 12 jaar of ouder iets online, in 2015 was dat 70 procent. Vooral kleding of sportartikelen, reizen en accommodaties werden online gekocht.

Hoeveel procent wordt via internet gekocht?

34 procent van de Nederlanders kocht zes keer of vaker iets via internet. In 2019 was dat 30 procent.

Hoeveel online bestellingen?

In totaal werden er vorig jaar 258 miljoen online aankopen gedaan; een groei van vier procent ten opzichte van 2018. Het aantal online kopers bleef nagenoeg gelijk: zo’n 96 procent van de Nederlanders van 15 jaar en ouder kocht in 2019 iets online. Gemiddeld gaven de online shoppers zeven procent meer uit.

Wat zijn online aankopen KPN?

Je gekochte aankopen vind je op de factuur onder ‘Online aankopen’ in MijnKPN. De ontwikkelaar van de aankoop zorgt voor de btw-afdracht, daarom staat er op de factuur ‘Over deze factuurregel is door KPN geen btw in rekening gebracht’. Via MijnKPN: Je kunt je aankopen terugvinden in MijnKPN.

Wat is online koopgedrag?

Online Koopgedrag In dit domein wordt gekeken naar o.a.: De online gedragingen via zoekmachines, social media, bannerplatforms en podcasts. De gedragingen op websites en in apps. De gedragingen in relatie tot e-mail marketing uitingen.

Hoeveel mensen shoppen online wereldwijd?

Het aantal online shoppers in de wereld is aardig toegenomen. In 2017 nam deze groep met 12 procent toe, waardoor er nu 1,3 miljard mensen zijn die online shoppen. Dat staat gelijk aan een kwart van de totale wereldbevolking. Gezamenlijk gaven deze zo’n 29 biljoen dollar uit.

Hoeveel bedrijven gebruiken online marketing?

Drie procent van alle bedrijven genereert dus acht procent van de omzet van alle bedrijven. En hun gemene deler is het feit dat ze allemaal online actief zijn.

Waar kan ik mijn online aankopen zien?

Je gekochte aankopen vind je op de factuur onder ‘Online aankopen’ in MijnKPN. Op je specificatie kun je elke aankoop apart terugvinden met de naam van de (app)store, specificatie van de aankoop (naam of transactie kenmerk), aankoopbedrag en aankoopmoment.

Wat is online aankoop?

Online bestedingen zijn aankopen die worden verricht op het internet, en bestemd zijn voor privé gebruik. De bestelling heeft online plaatsgevonden. Dit kan zowel een webshop betreffen als een fysieke winkel met een website om producten te bestellen en/of te betalen.

Wat wordt er bedoeld met koopgedrag?

Koopgedrag is het gedrag dat consumenten (b2c) of organisaties (b2b) vertonen wanneer zij iets aankopen. Marketing is gericht op het inventariseren van de behoeften en wensen in het aankoopproces om vervolgens op deze wensen en behoeften in te spelen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven