Hoeveel platen heeft Elton John verkocht?

Hoeveel platen heeft Elton John verkocht?

Sir Elton Hercules John, geboren als Reginald Kenneth Dwight (Pinner, 25 maart 1947), is een Brits popzanger, componist en pianist. Hij verkocht meer dan 300 miljoen opnamen en is daarmee een van de bestverkochte artiesten aller tijden.

Wie is de man van Elton John?

David Furnishgeh. 2014
David Furnishgeh. 2005–2014Renate Blauelgeh. 1984–1988
Elton John/Huwelijkspartner

Hoeveel brillen heeft Elton John?

Meer dan 1.000 brillen Als Elton John op het podium werden zijn brillen steeds gekker en opvallender, net als zijn kostuums, waarmee hij aansloot bij de glamrock. Hij zou ondertussen meer dan 1.000 brillen bezitten, al ontkende hij in 2013 een verhaal als zou hij een aparte kamer hebben om zijn brillen uit te stallen.

Wat is de leeftijd van Sir Elton John?

74 jaar (25 maart 1947)
Elton John/Leeftijd

Wie is de bekendste artiest ooit?

Michael Jackson – 400 miljoen albums ‘The King of Pop’ is voor veel mensen de beste artiest aller tijden.

Welke band verkocht de meeste platen?

Kijken we puur naar welke band de meeste platen heeft verkocht, dan is de uitkomst toch wel verrassend. Met 50 miljoen verkochte exemplaren van ‘Dark Side Of The Moon’ zou je Pink Floyd de grootste band ter wereld kunnen noemen.

Hoe heet de film van Elton John?

In Rocketman blikt Elton John (Taron Egerton) vanuit een afkickkliniek terug op zijn leven en loopbaan. We zien hoe Reginald Dwight (dat is de echte naam van de zanger) uitgroeit tot een van de grootste popsterren uit de Britse muziekgeschiedenis.

Wat is het vermogen van Elton John?

AMSTERDAM – Elton John heeft een aanzienlijk deel van zijn fortuin verloren tijdens de economische crisis van het afgelopen jaar. De zanger heeft volgens de Britse krant Sunday Times zijn vermogen sinds vorig jaar met 26 procent zien slinken naar ruim 193 miljoen euro.

Hoe groot is Elton John?

1,72 m
Elton John/Lengte

Wie is de bekendste band?

Wat is het meest verkochte muziekalbum?

1. Michael Jackson, Thriller. Het album Thriller is niet alleen maar het best verkochte album aller tijden, het heeft ook geleid tot een belangrijke omslag in de muziekindustrie. Vanwege het grote succes van het album, en in het bijzonder het nummer ‘Thriller’.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven