Hoeveel procent heeft een mobiele telefoon?

Hoeveel procent heeft een mobiele telefoon?

Onderzoek: bijna iedere Nederlander heeft een mobiele telefoon (+poll) Uit onderzoek blijkt dat bijna iedereen in Nederland tussen de 16 en 80 jaar heeft een mobiele telefoon. Daarnaast gebruikt 23 procent van alle Nederlanders zijn of haar privételefoon ook voor het werk.

Hoeveel mensen in Nederland heeft een smartphone?

Van de grofweg 17 miljoen inwoners in Nederland zijn er 16.38 internetgebruikers. 11 miljoen Nederlanders gebruiken social media waarvan 9,8 miljoen mensen dit ook via hun mobiel gebruiken. 97% beschikt over een mobiele telefoon en 87% heeft een smartphone.

Hoeveel mensen op de wereld hebben een mobiele telefoon?

In 2017 waren er wereldwijd 3,67 miljard smartphones in gebruik. Hiervan waren er 0,9 miljard in de Volksrepubliek China, 0,8 miljard in de westerse wereld en 1,9 miljard in de ontwikkelende landen. In 2017 had bijna de helft van de wereldbevolking de beschikking over een smartphone.

Hoeveel procent van de ouderen heeft een smartphone?

Van de Nederlanders tussen de 12 en 80 jaar heeft ongeveer 80 procent een smartphone. Onder de groep 75-plussers is dat 13 procent. 55 procent van de senioren heeft een mobiele telefoon. Het gaat dus vaak om een ouder model zonder internet.

Hoeveel internetaansluitingen zijn er momenteel in de wereld?

Belangrijkste mijlpalen in 2018: in totaal 4 van de 7,6 miljard aardbewoners hebben toegang tot internet. Er zijn 3,2 miljard gebruikers van social media en meer dan 5 miljard mobiele telefoongebruikers.

Hoeveel mensen hebben internet wereld?

Vandaag de dag hebben meer dan 3 miljard mensen wereldwijd toegang tot het internet. Iets meer dan de helft van het internetverkeer loopt via een mobiele telefoon. De verwachting is dat in 2020 de helft van de wereldbevolking via mobiele apparaten het wereldwijde web bezoekt.

Hoeveel procent van Nederland koopt online?

71 procent van de Nederlanders van twaalf jaar en ouder kocht in de eerste helft van vorig jaar iets online. Dat is elf procent meer dan in 2019, blijkt uit cijfers van het CBS. Zo’n 6500 mensen deden mee aan het onderzoek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven