Is eBay te vertrouwen?

Is eBay te vertrouwen?

De eBay-community houdt vast aan waarden als open communicatie en eerlijkheid, en de overgrote meerderheid van kopers en verkopers bij eBay is betrouwbaar. Voor een veiligere handelsomgeving biedt eBay je bij elke aankoop of verkoop diverse vormen van bescherming.

Wat wordt het meest verkocht op eBay?

De beste producten te verkopen op eBay zijn degenen met duidelijke, aantrekkelijk listings. Hier zijn de must-haves: Upload hoge-kwaliteit foto ‘ s met goede verlichting, zodat kopers kunnen precies zien wat ze krijgen.

Hoe iets te koop zetten op eBay?

Om te beginnen, klikt u op de button Verkopen die u bovenaan de meeste pagina’s vindt. Klik op de volgende pagina op de button Beginnen met verkopen. Wij leiden u vervolgens stap voor stap door het aanbiedingsproces. Daarbij helpen we u de geschikte rubriek voor uw object te vinden.

Is verkopen via eBay gratis?

Objecten op eBay aanbieden is gemakkelijk, veilig en vaak gratis. Je krijgt elke maand een aantal gratis aanbiedingen en je betaalt alleen kosten als je object wordt verkocht, als je extra opties toevoegt en als je ervoor kiest je aanbiedingen op een eBay-site te promoten.

Is eBay Nederlands?

De wereldwijde eBay-community bestaat uit meer dan 100 miljoen gebruikers. In Nederland is eBay ook een belangrijk shopping kanaal….Specs.

Landen actief: Nederland
Afrekenmodel: Verkoopcommissies van 5% tot 8,7%
Zakelijk account nodig: ja, eBay zakelijk
Type verkoopkanaal: Betaald verkoopkanaal

Is eBay 2dehands?

(update) De Amerikaanse veilingwebsite eBay heeft zijn afdeling zoekertjes verkocht aan het Noorse bedrijf Adevinta. Daarmee krijgen 2dehands.be en marktplaats.nl een nieuwe eigenaar.

Wat wordt er het meest verkocht op Marktplaats?

Populaire producten om (tweedehands) te verkopen op Marktplaats

  • Merkkleding.
  • iPhones.
  • Fietsen.
  • Brommers.
  • Auto’s.
  • Boeken.
  • Postzegels (en andere verzamelobjecten)
  • Meubels.

Hoe kun je het best dingen verkopen?

– Maak duidelijke foto’s van de spullen die je wil verkopen. Scherpe foto’s zullen je spullen sneller verkopen, dan als je wazige en onduidelijke foto’s hebt. – Zet belangrijke informatie in de titel (merk, maat etc.). – Schrijf een goede beschrijving en wees eerlijk!

Hoeveel kost het om iets te verkopen op eBay?

Wanneer uw object wordt verkocht, betaalt u 10% van de uiteindelijke verkoopprijs van het object. We noemen dit verkoopcommissie. Voor aanbiedingen die worden gemaakt in de rubriek Auto’s en Motoren gelden andere kosten. Als uw object niet wordt verkocht, betaalt u meestal geen verkoopcommissie.

Is verkopen op Etsy gratis?

Lid worden en een shop op Etsy openen is gratis. Er zijn drie basiskosten voor het verkopen: het plaatsen van items, transactiekosten en kosten voor het verwerken van betalingen. Zodra je een verkoop hebt, rekenen we 5,% transactiekosten over de verkoopprijs (inclusief de verzendkosten).

Is eBay Amerikaans?

EBay is een van de grootste veilingsites op het internet voor het aanbieden van nieuwe of tweedehands spullen….

eBay
Werknemers 13.300 (december 2019)
Producten eBay Marktplaats
Omzet/jaar US$ 10,8 miljard (2019)
Winst/jaar US$ 1792 miljoen (2019)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven