Is er een seizoen 8 van The Blacklist?

Is er een seizoen 8 van The Blacklist?

Actrice Megan Boone zal na meer dan 150 afleveringen niet meer in de serie te zien zijn. De laatste aflevering van seizoen 8 van The Blacklist zat vol met grote onthullingen. Megan Boone, een van de hoofdrolspelers, heeft de serie nu definitief verlaten, waarmee het verhaal van Elizabeth ‘Liz’ Keen tot een einde komt.

Hoeveel delen blacklist seizoen 8?

Overzicht

Seizoen Aantal afleveringen Uitgezonden
5 22 27 september 2017 – 16 mei 2018
6 22 3 januari 2019 – 17 mei 2019
7 19* 4 oktober 2019 – 15 mei 2020
8 22 13 november 2020 – 23 juni 2021

Waar seizoen 8 blacklist?

Het achtste seizoen van The blacklist staat vanaf 13 maart op Videoland. Net als het zevende trouwens.

Wie is de echte Raymond Reddington?

Rolverdeling

Acteur Personage Aantal afleveringen
S4
James Spader Raymond “Red” Reddington 22
Diego Klattenhoff Donald Ressler 21
Harry Lennix Harold Cooper 21

Waarom Keen niet in seizoen 8?

Een grote schok voor de fans, hoewel het nieuws al een tijdje bekend is bij de makers van de NBC-serie. De knoop is namelijk doorgehakt vóór de serie werd vernieuwd voor het negende seizoen. Het betekent in ieder geval dat ‘Liz’ in het huidige seizoen dus voor het laatst te zien als hoofdrolspeler.

Waar is Elizabeth Keen?

Elizabeth Keen zal namelijk uit de serie worden geschreven. Actrice Megan Boone heeft aangegeven dat ze na acht seizoenen het wel genoeg vindt. Daarmee vertrekt één van de twee hoofdpersonages. Vanaf de eerste aflevering had Elizabeth Keen een prominente rol in The Blacklist.

Is Reddington de vader van Keen?

In het zesde seizoen ontdekte Elizabeth Keen (Megan Boone) dat ‘Raymond Reddington’ (wellicht) haar biologische vader is en dat de man die ze de afgelopen zes jaar leerde kennen niet is wie hij lijkt te zijn. Reddington is om nog onbekende redenen ontvoerd. Hij bevindt zich ogenschijnlijk in een Frans ziekenhuis.

Wie is de vader van Liz blacklist?

In het zesde seizoen ontdekte Elizabeth Keen (Megan Boone) dat ‘Raymond Reddington’ (wellicht) haar biologische vader is en dat de man die ze de afgelopen zes jaar leerde kennen niet is wie hij lijkt te zijn.

Wat is Reddington van Lizzy?

Wat is de relatie tussen Keen and Reddington?

Na de verrassende onthulling dat Raymond “Red” Reddington niet is wie hij zegt te zijn, wordt in seizoen zes Elizabeth Keen verscheurd tussen de relatie die ze heeft ontwikkeld met de man die beweert haar vader te zijn en haar verlangen om de geheimen en leugens tot op de bodem uit te zoeken.

Waarom is Keen uit blacklist?

Seizoen 9 The Blacklist zonder Keen Ze kwam niet in alle afleveringen voor en nu blijkt dat er bewust wordt afgebouwd. Actrice Megan Boone besloot eerder namelijk al dat ze wilde stoppen met de reeks. Het gaf de makers de kans om haar rol op een goede manier af te sluiten.

Waarom is Elizabeth Keen niet te zien in seizoen 8?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven