Kan Apple TV niet bedienen?

Kan Apple TV niet bedienen?

Houd op uw Apple Remote de knop ‘Menu’ en de pijl naar links zes seconden ingedrukt. Zoek vervolgens naar ‘Koppel los’ boven het symbool van een afstandsbediening op de Apple TV. Koppel de Apple Remote met de Apple TV. Houd op de Apple Remote de knop ‘Menu’ en de knop naar rechts zes seconden ingedrukt.

Wat heb je nodig om Apple TV te kijken?

Dit hebt u nodig

 • Persoonlijk internet*
 • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
 • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)

Hoe stream je Apple TV naar tv?

Video streamen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar een tv

 1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
 2. Zoek de video die u wilt streamen.
 3. Tik op AirPlay .
 4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Kan Apple TV op elke tv?

Met deze mediaspeler tover je iedere televisie om tot smart tv. Met Apple TV gebruik jij jouw favoriete apps als Netflix en Thuisbezorgd op je televisie. Met Apple TV stream jij jouw vakantiefoto’s gemakkelijk vanaf je iPhone naar je televisie.

Hoe kan ik Apple TV aanzetten?

Sluit het ene uiteinde van een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van je Apple TV en steek het andere uiteinde vervolgens in de HDMI-poort op je tv. Sluit het ene uiteinde van het netsnoer aan op de poort voor het netsnoer aan de achterkant van je Apple TV en steek het andere uiteinde in een stopcontact.

Kan Apple TV niet vinden op iPhone?

Zorg ervoor dat uw iPhone, iPad of iPod touch is bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS en dat de Apple TV is bijgewerkt naar de nieuwste versie van tvOS. Herstart uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv. Probeer ook uw iPhone, iPad of iPod touch te herstarten.

Hoe werkt Apple TV kastje?

Zodra de Apple TV met een hdmi kabel op de tv is aangesloten en voorzien is van stroom kun je het apparaatje bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Nadat de Apple TV is aangesloten op het wifi netwerk kun je de Apple TV ook bedienen met je telefoon, mits die ook is aangesloten op hetzelfde wifi netwerk.

Wat kan ik met de Apple TV-app?

Nu ook op Nvidia Shield en Android TV De TV-app is een app waarmee je naar films en series kunt kijken. Je vindt er de Originals van Apple TV+ de eigen streaming videodienst van Apple. Daarnaast vind je er iTunes-films en content van andere diensten.

Kan ik met chromecast Apple TV kijken?

De Apple TV-app is wereldwijd beschikbaar gemaakt op de Chromecast met Google TV. Later komt de app ook naar andere apparaten met Android TV, maar wanneer is nog niet bekend. Via de app is het mogelijk om de streamingdienst Apple TV+ te bekijken.

Waar kan je Apple TV kijken?

Kijk Apple TV+ in de Apple TV-app. Die is al op je favoriete Apple devices geïnstalleerd. Je hoeft alleen de app te openen en op Apple TV+ te klikken of te tikken om van programma’s en films te genieten. Met de Apple TV-app kun je Apple TV+ ook op streamingplatforms, populaire smart-tv’s en AirPlay-tv’s kijken.

Welke tv geschikt voor Apple TV?

Geschikte apparaten voor de Apple TV‑app

 • Alle laptops en desktops via de Apple TV+ website.
 • SONY TV’s uit 2018 of nieuwer.
 • Samsung TV’s uit 2018 of nieuwer.
 • VIZIO TV’s uit 2018 of nieuwer.
 • LG TV’s uit 2018 of nieuwer.
 • Xbox One (S) en Xbox Series X/S.
 • PlayStation 4 en 5.
 • Chromecast met Google TV.

Kan Apple TV op Philips tv?

Sinds 1 juni kun je desgewenst genieten van Apple TV+, Apple TV channels en meer op alle Philips Android televisies. Zo hebben klanten met een compatibele Philips Android TV gemakkelijk toegang tot Apple TV+ en Apple TV kanalen, direct via hun Smart TV homepage.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven