Kan Deo in het vliegtuig?

Kan Deo in het vliegtuig?

In je handbagage mag je 1 liter aan vloeistoffen meenemen in verpakkingen van elk 100 milliliter. Kleinere of aangebroken verpakkingen mogen uiteraard ook. Stop die vloeistoffen, gels, crèmes, zalfjes, pasta’s en spuitbussen in een hersluitbare doorzichtige plastic 1-liter zak.

Wat voor makeup mag je meenemen in het vliegtuig?

Je gezichtspoeder, oogschaduw en blush kun je daarom eenvoudig meenemen in je make-uptas. Alle vloeibare make-up zoals foundation, primer en lipgloss mogen mee mits het verpakkingen van maximaal 100 ml zijn.

Welke vloeistoffen mogen mee in het vliegtuig?

Vloeistoffen en gels mag u alleen in uw handbagage meenemen onder de volgende voorwaarden: Vloeistoffen en gels moeten in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter. De verpakte vloeistoffen en gels moeten zitten in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje. Het zakje mag maximaal 1 liter zijn.

Waarom wordt er op luchthavens gecontroleerd op vloeistoffen?

Wie gaat vliegen en een flesje met meer dan 100 ml vloeistof mee wil nemen in de handbagage, raakt het kwijt. Toch mag het op sommige vliegvelden wél mee aan boord. Dan wordt het apart gescand. Schiphol is een van de strengste luchthavens in Europa als het gaat om het meenemen van vloeistof aan boord.

Kan droogshampoo in het vliegtuig?

Shampoos, haarcremes, conditioners, waxen, gels, parfum, mascara e.d. mag je te allen tijde meenemen in de ruimbagage. Wil je de producten meenemen in je handbagage? Dan geldt dat de verpakkingen maximaal 100 ml mogen zijn. De producten moeten worden meegenomen in een afsluitbaar plastic zakje.

Wat mag je meenemen in je handbagage KLM?

In Economy Class mag je per persoon 1 stuk handbagage meenemen. Daarnaast mag je nog een persoonlijk item meenemen in de cabine. Dit kan bijvoorbeeld een handtas, kleine rugzak of laptoptas zijn. Als je Business Class vliegt mag je maar liefst 2 handbagagekoffers en een persoonlijk item meenemen.

Wat voor eten mag je meenemen in het vliegtuig?

Voor de meeste vliegmaatschappijen geldt de regel dat alles wat kneedbaar is (choco, pindakaas, zachte kaas …), niet meegenomen mag worden. Een boterhammetje met kaas, snoep of fruit mag je wel gewoon meenemen op het vliegtuig.

Wat mag niet in bagage vliegtuig?

Wat mag niet mee op het vliegtuig? Verboden wapens (volgens de wapenwet van 9 juni 2006). Explosieve- en brandgevaarlijke stoffen (slaghoedjes, springstoffen, terpentijn, verfverdunner,…), gevaarlijke producten, oxidatiemiddelen en/of organische peroxiden (bleekmiddel,..). Toxische en besmettelijke stoffen.

Wat moet je aangeven op Schiphol?

Douane bewaakt wat je Nederland mag invoeren

  • Drugs zoals hasj, cocaïne, heroïne, crystal meth of andere verdovende middelen.
  • Wapens, nepwapens, pepperspray, munitie en explosieven.
  • Beschermde dier- en plantsoorten – ook geen producten die daarvan gemaakt zijn, zoals schoenen van krokodillenleer of ivoren sieraden.

Wat meenemen naar Schiphol?

In principe mag alles mee, behalve als het op de lijst van gevaarlijke – en daarom verboden – voorwerpen staat. Je mag ook een kleine schaar, nagelvijl of pincet meenemen, als het scherpe gedeelte niet langer dan 6 cm is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven