Kan ik een bon opvragen bij MediaMarkt?

Kan ik een bon opvragen bij MediaMarkt?

Garantie opvragen Bent u uw aankoopbon of garantiebewijs kwijtgeraakt? Dan kunt u deze eenvoudig opvragen via onze website: U geeft aan of het gaat om een aankoop in de webshop of in een MediaMarkt vestiging. U vult al uw gegevens in, zodat wij in ons systeem uw aankoopbon of garantiebewijs kunnen opzoeken.

Is een bon verplicht?

Particulieren. Lever je diensten (behandelingen) en/of producten aan particulieren, dan zijn de eisen voor het maken van een bon of factuur veel lager. Je hoeft zelfs niet eens een bonnetje te maken (het mag wel). Het enige wat je moet doen is voor jezelf bijhouden hoeveel je verkocht hebt.

Kun je iets terugbrengen zonder bon?

– Klanten krijgen nogal eens te horen dat ruilen zonder kassabon niet mogelijk is. Zo werkt het dus niet. Als de koper op een andere manier kan aantonen – bijvoorbeeld met een bankafschrift – dat een product ergens is gekocht, dan is dat voldoende ‘bewijs’. Overigens is ruilen geen wettelijk recht van consumenten.

Wat geld als aankoopbewijs?

Dan kunt u uw bankafschrift als bewijs gebruiken. Hieruit moet dan wel blijken wat u hebt gekocht en op welke datum u dat hebt gedaan. Ook kunt u bijvoorbeeld een getuige meenemen die erbij was toen u het product kocht.

Heb ik een bon nodig voor garantie?

Een kassabon is niet altijd nodig. Je moet wel kunnen bewijzen dat je het product in de betreffende winkel hebt gekocht. Dat kan bijvoorbeeld door een bankafschrift of door een verklaring van een winkelmedewerker. Je kassabon bewaren is belangrijk, want dit is vaak ook je garantiebewijs.

Waar vind ik mijn factuur MediaMarkt?

Wist je dat wanneer je lid bent van de MediaMarkt Club, jouw aankoopbonnen online worden opgeslagen? In jouw eigen Clubomgeving kun je alle bonnen terugvinden en downloaden.

Is facturatie verplicht?

Er is geen algemene wettelijke verplichting tot afgifte van een factuur. Wel rust er op ondernemers de verplichting tot afgifte van een factuur aan hun klanten krachtens een algemeen aanvaard gebruik. Er bestaat wel een specifieke fiscale verplichting om een factuur aan de klant te geven.

Is een factuur maken verplicht?

U maakt een factuur op voor alle goederen en diensten die u levert aan andere ondernemers. Ook rechtspersonen die geen ondernemer zijn (ook buitenlandse), stuurt u een factuur. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: verenigingen en stichtingen.

Kan ik ruilen zonder bon Hema?

Ruilen zonder bon bij Hema doen ze niet. Ikea doet het anders: Bij Ikea pakken ze het klantvriendelijk op. Als je via je bankafschrift kan aantonen dat je de producten hebt gekocht bij Ikea dan krijg je je geld terug.

Heb je garantie zonder factuur?

Er moet wel sprake zijn van recht op garantie Dat is evenmin het geval als de klant een factuur of een kassabon heeft. Hier kan je dus perfect eisen dat de klant minstens de factuur of kassabon kan voorleggen en weigeren om zelf het nodige te doen.

Is aankoopbewijs hetzelfde als factuur?

Een factuur kan ook dienen als een aankoopbewijs, daarop staat dan dat de betaling inmiddels is voldaan. Maar slechts een aankoopbewijs zoals PayPro die automatisch naar jouw klanten stuurt, is dus geen factuur. Die moet je of zelf maken en versturen, of PayPro’s module ‘Facturatie’ gebruiken.

Wat moet er op een aankoopbewijs staan?

Op de kassabon moet staan de datum, wat je heb gekocht, bij wie en het te betalen btw-bedrag met het btw-tarief (zie HIER).

Kan ik een bon opvragen bij MediaMarkt?

Kan ik een bon opvragen bij MediaMarkt?

U kunt op uw aankoopbon of garantiebewijs zien of u nog garantie heeft op een product en eventueel uw garantie claimen. Bent u uw aankoopbon of garantiebewijs kwijtgeraakt? Dan kunt u deze eenvoudig opvragen via onze website: U geeft aan of het gaat om een aankoop in de webshop of in een MediaMarkt vestiging.

Wat kun je doen als je het kassabonnetje kwijt bent?

Kassabon kwijt

 1. een bankafschrift (als je met pin of internetbankieren hebt betaald)
 2. een scan of foto van je aankoopbewijs (ook handig voor je administratie)
 3. kassasysteem van de winkel: hierin kunnen aankopen worden teruggezocht. Vaak doen winkels hier niet moeilijk over.

Hoe maak je een kassabon?

Waaronder: de kassabon….Denk aan:

 1. De openingstijden van je winkel.
 2. De URL van je webshop.
 3. De accountnamen van je social media kanalen.
 4. Een kortingsactie of gratis product bij een volgend bezoek.
 5. De garantie- of ruiltermijn.
 6. Eventueel het adres van een ander filiaal of de volgende markt waar je staat.
 7. Je USP’s.

Waar vind ik mijn factuur MediaMarkt?

Wist je dat wanneer je lid bent van de MediaMarkt Club, jouw aankoopbonnen online worden opgeslagen? In jouw eigen Clubomgeving kun je alle bonnen terugvinden en downloaden.

Waar vind ik factuur MediaMarkt?

Heb je je factuur niet ontvangen na het afronden van je bestelling? Neem dan contact op met onze Customer Care Service. Indien je kiest voor ophaling in een fysieke winkel, krijg je je factuur bij afhalen in je winkel naar keuze.

Wat geld als aankoopbewijs?

Hiermee kan worden aangetoond dat jij aan je betalingsverplichting hebt voldaan. Voorbeelden van betalingsbewijzen zijn kassabonnen, rekeningafschriften van de bank of een screenshot (schermafbeelding of foto) van de betaling en kwitanties. Hierop moet staan: Rekeningnummer waarnaar de betaling is overgeboekt.

Wat is Transactiebewijs?

U ontvangt per digitaal ondertekend document een transactiebewijs. In het transactiebewijs staat wie, op welk moment, de documenten heeft getekend. Dit dient, met uw digitaal ondertekenende documenten, als bewijs voor de geldigheid van uw digitale handtekening.

Hoe maak je een aankoopbewijs?

Bij een kwitantie maken moet je minimaal vermelden:

 1. Aan wie de kwitantie is gericht.
 2. Welke goederen of diensten er geleverd zijn, hoeveel en tegen welke prijs.
 3. De datum van levering.
 4. Je naam en handtekening.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven