Kan ik naar Kirgizie?

Kan ik naar Kirgizië?

Als u naar Kirgizië reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt legitimeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land. Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft.

Heb je een visum nodig voor Kirgizie?

Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Visum: Voor Kirgizië is geen visum nodig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Welke taal spreken ze in Kirgizië?

Kirgizisch
Russisch
Kirgistan/Officiële talen

Taal. Officiële talen zijn het Kirgizisch, dat tot de noordwestelijke groep van de Turkse talen behoort, en (sinds 1996 opnieuw) het Russisch.

Heb je een visum nodig voor Kazachstan?

Als u naar Kazachstan reist, moet u een geldig visum voor Kazachstan hebben. De visumvrijstelling voor Kazachstan is tijdelijk opgeschort. Neem contact op met de ambassade van Kazachstan in Den Haag.

Welke taal spreken ze in Kirgizie?

Hoe heet een inwoner van Kirgizië?

De gemiddelde bevolkingsdichtheid is 30 inwoners per km². De grootste etnische groep bestaat uit de Kirgiezen, een Turks volk.

Heb je een visum nodig voor Mongolie?

Voor een reis naar Mongolië is het aanvragen van een visum verplicht. U kunt uw visum voor Mongolië gemakkelijk en veilig aanvragen via onze website. Het visum voor Mongolië is een regulier visum. Dit houdt in dat u na goedkeuring van uw visumaanvraag een visum ontvangt in uw paspoort.

Kan ik naar Kazachstan?

Als u naar Kazachstan reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land. Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft.

Wat is de hoofdstad van Kazachstan?

Nur-Sultan
Kazachstan/Hoofdsteden
De hoofdstad van Kazachstan werd in 1994 door Nazarbajev verplaatst van het commerciële centrum Almaty naar Astana, nu dus Noersoeltan. De hoofdstad werd volgens sommigen verplaatst om betere controle te krijgen op de grote Russische minderheid, die in het noorden van Kazachstan woont.

Wat is de hoofdstad van Oezbekistan?

Tasjkent
Oezbekistan/Hoofdsteden

Is het veilig in Kazachstan?

Reisadvies Kazachstan. Je kunt gerust een reis naar Kazachstan maken. Er zijn namelijk geen risico’s voor de veiligheid. Ook de hoofdstad Astana is veilig om te bezoeken.

Welke taal spreken ze in Kazachstan?

Kazachs
Kazachstan/Officiële talen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven