Kan infrarood door plexiglas?

Kan infrarood door plexiglas?

Wanneer discretie of veiligheid nodig is, is infrarood doorlatende acrylaat plaat het perfecte materiaal. Hoewel alle acryl kunststof infrarood doorlaat, blokkeert dit speciale acryl ook zichtbaar licht.

Kan infrarood door glas?

Slechts 0,2 % van de infraroodstraling van een 90 graden infraroodpaneel gaat door gewoon glas heen! Slechts 4,3 % van de infraroodstraling van een 350 graden infraroodpaneel gaat door gewoon glas heen!

Is plexiglas UV doorlatend?

Plexiglas is een merknaam en is ook bekend onder de namen perspex UV doorlatend, acrylaat UV doorlatend en acrylglas uv doorlatend. Dit volledig heldere transparante plexiglas / acrylaat laat een bredere range uv-licht door waardoor het bruiningsproces kan plaatsvinden.

Is plexiglas UV werend?

Is plexiglas UV-werend? Plexiglas wordt vaak toegepast als beglazing, omdat het UV-werend is. Dit houdt in dat de platen niet verkleuren door zonlicht. UV-werend is dus iets anders dan UV-bestendig en heeft niks te maken met zonwering.

Wat doet een warmtebeeldcamera?

De warmtebeeldcamera (of thermische camera) is in feite de verbinding tussen het menselijke oog en de onzichtbare straling. De detector registreert de straling rondom objecten en zet dit om in een elektrisch signaal. Deze signalen worden in een bepaalde kleur getoond op het display van de camera.

Wat absorbeert infrarood?

Het blijkt dat alleen glas, dubbelglas en de glazen gevuld met water, spiritus, lampeolie en koelvloeistof infrarood doorlaten. Reflectie treedt op bij alle materialen.

Waar gaat infrarood niet doorheen?

Nee, Infraroodstraling is feitelijk licht. Deze gaat dus niet door voorwerpen of muren die geen licht doorlaten. Of zo’n muur geïsoleerd is speelt daarbij geen rol. Warmte van binnen warmt de muur aan de binnenkant op.

Wat is UV gestabiliseerd?

UV-stabilisatoren zijn verbindingen die aan het materiaal worden toegevoegd om de negatieve effecten van het ultraviolette licht te neutraliseren zodat de levensduur van het net verlengd wordt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven