Kan niet meer op internet met iPhone?

Kan niet meer op internet met iPhone?

Kunt u nog steeds geen verbinding maken? Herstel de netwerkinstellingen. Tik op ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Stel opnieuw in’ > ‘Herstel netwerkinstellingen’. Hierdoor worden niet alleen wifinetwerken en -wachtwoorden opnieuw ingesteld, maar ook eerder gebruikte VPN- en APN-instellingen.

Hoe kan ik mijn iPhone aansluiten op PC?

Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Ga naar het tabblad “overzicht” en vink de optie “synchroniseer met deze iPhone via WiFi” aan. Hoppa, klaar! Nu zal jouw iPhone zelf synchroniseren met de laptop of computer waar je dit hebt ingesteld op het moment dat ze beide in hetzelfde WiFi netwerk zitten.

Hoe maak ik een hotspot van mijn iPhone?

Persoonlijke hotspot configureren

  1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Mobiel’ > ‘Persoonlijke hotspot’ of ‘Instellingen’ > ‘Persoonlijke hotspot’.
  2. Tik op de schuifknop naast ‘Anderen mogen verbinden’.

Waarom pakt mijn iPhone mijn simkaart niet?

Als u een waarschuwing krijgt dat er geen simkaart of een ongeldige simkaart is geïnstalleerd, volgt u deze stappen. Zorg ervoor dat u een actief abonnement bij een mobiele aanbieder hebt. Start de iPhone of iPad opnieuw op. Controleer of er een update van aanbiederinstellingen beschikbaar is.

Hoe iPhone 12 aansluiten op PC?

Als bij je iPhone een Lightning-naar-USB-kabel is geleverd en je computer een USB-C-poort heeft, sluit je het USB-uiteinde van de kabel aan op een USB-C-naar-USB-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar) of gebruik je een USB-C-naar-Lightning-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar).

Waarom zie ik mijn iPhone niet op de PC?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt.

Waarom kan ik mijn persoonlijke hotspot niet aanzetten?

Ga naar de Instellingen van je mobiel. Kies nu Mobiele hotspot en tethering > Mobiele hotspot. Tik nu op het drie-puntjes menu of Meer rechts bovenaan het scherm. Probeer nu weer verbinding met je hotspot te maken.

Hoe Mobiel internet op laptop?

Een hotspot maken met Android

  1. Open het instellingenmenu.
  2. Druk op ‘Netwerk en internet’.
  3. Druk op ‘Hotspot en tethering’.
  4. Druk op ‘Wifi-hotspot instellen’.
  5. Je kunt de hotspot nu een naam en wachtwoord geven.
  6. Zet de hotspot aan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven