Wat zijn breedbandverbindingen?

Wat zijn breedbandverbindingen?

Breedband duidt niet op de afmetingen van een kabel, maar doelt op de snelheid van de verbinding. Breedbandinternet is een snelle verbinding. Websites worden snel getoond en het downloaden van bestanden gaat ook in snel tempo. Een breedbandverbinding betekent dus snel internetten, zonder tijdslimiet.

Wat betekent uw breedband verbinding werkt niet?

Problemen met een breedbandverbinding kunnen worden veroorzaakt door een probleem met de netwerkadapter. Volg deze stappen om de netwerkadapter opnieuw te installeren in Apparaatbeheer: Klik op Start en voer Apparaatbeheer in het zoekveld in. Klik op Apparaatbeheer.

Hoe werkt mobiel breedband?

Met Mobiel Breedband van Vodafone laat u vijf of meer medewerkers mobiel werken op laptop of tablet, met datategoed dat ze delen uit één bundel. Is de bundel op, dan gelden buiten de bundel dezelfde tarieven als er binnen. Zo profiteert u van scherpe tarieven en houdt controle over de kosten.

Wat is Vplus?

Vplus, ook wel Super Vectoring genoemd, is de opvolger van de huidige VDSL2 techniek. De Vplus techniek is een stuk sneller dan zijn voorganger en wordt ook wel gezien als het nieuwe alternatief voor glasvezel. Theoretisch gezien zijn met Vplus downloadsnelheden tot 400 Mbps mogelijk, maar dan via de telefoonlijn.

Is er storing bij Breedband Helmond?

Er is op dit moment geen onderhoud gepland en er zijn ook geen storingen bekend.

Is glasvezel breedband?

Er zijn in Nederland en België vijf fysieke infrastructuren voor breedband: ADSL, ADSL2, VDSL of VDSL2 via getwist paar met in Nederland KPN en in België Proximus als eigenaar van vrijwel alle verbindingen. Glasvezel of Fiber to the Home met lokale initiatieven en als grootste marktpartij (in Nederland) KPN/Reggefiber.

Wat is een Experiabox V10?

De ZTE Experiabox V10 is de toegankelijke modem oplossing. Met de ZTE Experiabox V10 kunt u, door VDSL bonding, 2 internet lijnen combineren. Op de 2 USB 3.0 poorten kunnen 3G of 4G dongles, harde schijven of printers worden aangesloten. De Experia Box kan staan, maar kan ook worden opgehangen.

Wat is maximale bandbreedte?

De maximale gegevensoverdrachtsnelheid van een netwerk op een bepaalde tijd over een bepaalde verbinding is wat u een bandbreedte noemt. In de praktijk heeft een ethernetverbinding een bandbreedte van 1000 Mbps of 125 megabyte per seconde, zodat een internetverbinding via een kabelmodem 25Mbps bandbreedte kan leveren.

Wat is de maximale frequentie van een Vplus verbinding?

Dat doen ze door middel van Vplus (Super vectoring). Dit is een uitbreiding op de VDSL2 vectoring, die gebruikt wordt voor het verdubbelen van de gebruikte frequentie van 17.6 MHz naar 35MHz, zodat de bandbreedte naar meer dan 200 Mbit/s verdubbeld kan worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven