Kunnen Britten naar Spanje reizen?

Kunnen Britten naar Spanje reizen?

De Britten kunnen dus niet meer vrij naar Spanje reizen zoals afgelopen maand wel het geval was. Deze gelden dus ook voor reizigers die vanuit Engeland die naar de Balearen reizen, ook nu deze eilandengroep door Engeland als groen gebied is aangemerkt. Zijn er ook uitzonderingen? Ja.

Waar gaan de Engelsen op vakantie?

De afgelopen tijd mochten zij in Zuid-Europa alleen naar het piepkleine Gibraltar zonder quarantaine bij terugkeer. Nu komen ook de Balearen, Madeira en Malta op de groene lijst. Er gaan ook enkele niet-Europese eilanden weer naar groen: onder meer Antigua, Barbados, Grenada, Dominica en de Kaaimaneilanden.

Zal Spanje deze zomer toeristen toelaten?

Spanje wil deze zomer toeristen toelaten met een digitaal certificaat. Dat vertelde de Spaanse staatssecretaris van Toerisme, Fernando Valdés, gisteren tijdens een belangrijk overleg in Mexico. Dat schrijven buitenlandse media.

Kan ik Spanje binnen?

Spanje heeft kleurcode geel: reizen kan, maar er zijn nog wel risico’s. Lees het actuele reisadvies voor Spanje. Let op: Sinds 8 augustus moeten alle reizigers die Nederland inreizen vanuit een geel gebied in Europa een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een herstelbewijs van corona tonen.

Waar gaan Engelse jongeren op vakantie?

Top 10 Jongerenvakanties

  • Salou.
  • Sunny beach.
  • Poreç
  • Mallorca (el arenal)
  • Rimini.
  • Argelès sur Mer.
  • Albufeira. Albufeira in de Algarve is the place to be in Portugal voor jongeren.
  • Blanes. Blanes, het meest zuidelijke plaatsje van de Costa Brava (waar ook Lloret de Mar te vinden is).

Kunnen Engelsen naar Griekenland?

Wie vanuit andere EU-landen Griekenland binnenkomt, hoeft niet meer in quarantaine. Ook Britten en Amerikanen hoeven na aankomst niet meer eerst zeven dagen binnen te blijven. De Griekse regering maakte de versoepeling vanmorgen bekend.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven