Waar kan ik mijn accu kwijt?

Waar kan ik mijn accu kwijt?

U kunt uw lege batterijen inleveren bij alle winkels en supermarkten die batterijen verkopen. Maar ook bij veel basisscholen, campings, het gemeentelijk depot en de chemokar.

Kun je bij Albert Heijn batterijen inleveren?

Ga met het apparaat naar een inleverpunt voor elektrische apparaten en met de batterijen naar een Stibat-inleverpunt Vind jouw dichtstbijzijnde inleverpunt . In steeds meer gevallen kan dit in dezelfde winkel en soms zelfs in hetzelfde inzamelmeubel. Het gaat bijvoorbeeld om filialen van Albert Heijn, Jumbo en Deen.

Waar je ze koopt kun je ze kwijt?

“Waar je ze koopt, kun je ze kwijt.” Veel mensen kennen dit handige geheugensteuntje inmiddels. In alle winkels die batterijen (of producten met ingebouwde batterijen) verkopen, staat een inzamelmiddel van Stibat. In totaal zijn er ruim 25.000 inleverpunten; minstens één per tweeduizend inwoners.

Waar kan ik een oude accu inleveren?

Wil je van je oude auto-, motor-, vrachtwagen- of recreatie-accu af? Lever deze dan eveneens in dan kunt u inleveren bij het bij het gemeentelijke KCA-depot. Uiteraard kan je de accu ook inleveren bij een nabijgelegen autogarage. Garagehouders zijn over het algemeen blij met oude accu’s vanwege het bruikbare lood.

Waar kan ik de kratten van Albert Heijn inleveren?

Je kan de klapkratten gewoon weer meegeven aan de bezorger bij ontvangst van je volgende bestelling. Als dat nog even op zich laat wachten kan je de klapkratten ook inleveren in een van onze winkels die een ah.nl servicepunt hebben. En wat helemaal mooi is, je ontvangt direct je geld retour.

Wat doen met oude batterijen?

Lege batterijen, accu’s en mobiele telefoons kun je inleveren in inzamelbakken bij winkels en supermarkten. Daarmee doe je het milieu een groot plezier: de meeste materialen in batterijen zijn namelijk goed te recyclen. Dat spaart veel nieuwe grondstoffen uit. Niet in de vuilnisbak, maar in de inzamelbak!

Waar kan ik mijn lege cartridges inleveren?

Bij alle supermarkten, tuincentra en bouwmarkten waar een Wecycle-inleverbak staat, kun je inktcartridges met printkop inleveren voor recycling. Wecycle verzamelt apparaten, en dit is een heel kleintje. Cartridges zonder printkop zijn simpelweg inkttankjes.

Waar kan ik elektrische apparaten weggooien?

Waar kan ik oude en gebruikte huishoudelijke apparaten inleveren?

  • in de winkel of bij de online service waar u een nieuw soortgelijk apparaat koopt.
  • in verschillende winkels of andere locaties met een inzamelpunt.
  • bij de milieustraat van uw gemeente kunt u apparaten inleveren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven