Waar kan ik mijn frequent flyer nummer vinden?

Waar kan ik mijn frequent flyer nummer vinden?

Bij het boeken van je vliegticket(s) krijg je vaak een veld te zien met de naam ‘Frequent flyer nummer”. Hier wordt je geacht een nummer in te voeren, zodat je aankoop omgezet kan worden in een beloning en gekoppeld kan worden aan je persoonlijke en unieke nummer.

Hoe word je frequent flyer?

Er zijn heel veel luchtvaartmaatschappijen en dus ook heel veel Frequent Flyer-programma’s. Bijna elke vliegtuigmaatschappij heeft wel een programma om vaste klanten te belonen. Je kunt je altijd gratis aanmelden bij zo’n programma en krijgt vaak direct leuke kortingen.

Wat is de frequent flyer nummer?

Een frequent flyer-nummer is het persoonlijke lidnummer dat je ontvangt als je je inschrijft voor een loyaltyprogramma. Brussels Airlines biedt het loyaltyprogramma Miles & More aan.

Wat is Flying Blue nummer KLM?

U vindt uw Flying Blue-nummer in de e-mails die u van Flying Blue ontvangt. Ga dan naar de login-pagina van Flying Blue en volg de instructies voor het vergeten van uw Flying Blue-nummer.

Welk frequent flyer programma heb ik?

Een frequentflyerprogramma is een manier van de luchtvaartmaatschappijen om vaak vliegende klanten (frequent flyers) aan zich te binden. Deelnemers kunnen doorgaans punten sparen door met de specifieke luchtvaartmaatschappij te vliegen.

Wat betekent flyer nummer?

Een frequent flyer-nummer is het persoonlijke lidnummer dat je ontvangt als je je inschrijft voor een loyaltyprogramma.

Wat is een Flying Blue-nummer?

U vindt uw Flying Blue-nummer in de e-mails die u van Flying Blue ontvangt. Kunt u het niet vinden? Ga dan naar de login-pagina van Flying Blue en volg de instructies voor het vergeten van uw Flying Blue-nummer.

Wat kost Flying Blue KLM?

Als u een level omhoog gaat, ontvangt u nog meer voordelen – en meer Miles. Met Flying Blue profiteert iedereen, en het is helemaal gratis.  Meld u aan voor Flying Blue, het is gratis! >  Bent u al een deelnemer?

Hoeveel Flying Blue punten heb ik?

Het aantal Miles dat u ontvangt hangt af van het bedrag dat u besteedt, maar ook van uw Flying Blue-level: Explorers krijgen 4 Miles per bestede euro. Silver-deelnemers krijgen 6 Miles per bestede euro. Gold-deelnemers krijgen 7 Miles per bestede euro.

Wat is het frequent flyer nummer?

Hoe werkt Flying Blue?

Bij Flying Blue draait alles om Miles: hoe meer u er heeft, hoe meer u profiteert. U spaart Miles bij zo’n beetje alles wat u doet, en u besteedt ze hoe u dat zelf wilt. Maar dit is nog niet alles: u krijgt XP (Experience Points) wanneer u vliegt. Hiermee kunt u een hoger level bereiken.

Wat is een Flying Blue-nummer Transavia?

Als je een Plus- of Max-tarief hebt gekozen, maar nog geen Flying Blue-account hebt, kun je die alsnog gratis aanmaken. Je voegt je Flying Blue-nummer toe aan je boeking via Mijn Transavia. Je ontvangt je Miles en XP nadat je vlucht heeft plaatsgevonden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven