Waar kan ik wc papier kopen?

Waar kan ik wc papier kopen?

123toilet.nl heeft voor u het meest complete assortiment goedkoop toiletpapier (wc papier) in alle maten, in elk type, voor elke toiletdispenser en handdoekdispenser.

Waar komt wc papier vandaan?

Toiletpapier wordt vaak gemaakt van oud papier. Dit wordt geweekt en in vele productiestappen gereinigd, gefilterd en gecentrifugeerd, om verontreinigingen te verwijderen, en alleen de vezels over te houden. De schone vezels zijn van zichzelf wit, en hoeven dus niet te worden gebleekt.

Wat kost wc-papier bij de Lidl?

3-laags Floralys Toiletpapier 20 rollen voor €4,99. Zacht en sterk.

Hoe schrijf je wc-papier?

Is het ‘de wc-papier’ of ‘het wc-papier’? Het is ‘het wc-papier’, want wc-papier is onzijdig. Als je het aanwijst is het ‘dat wc-papier’.

Wie is de uitvinder van wc-papier?

Joseph Gayetty
Toiletpapier/Uitvinders

Hoe groot is een velletje wc-papier?

Het toiletpapier is 0,2 mm dik. Het wordt opgerold rondom het rolletje. De rol met daaromheen is in totaal 15 cm doorsnede. Hoe lang is het toiletpapier?

Wat is het zachtste wc-papier?

Page Kussenzacht is het zachtste toiletpapier van Page. Probeer het en je wilt nooit meer iets anders. Drie zachte laagjes voor een extra zacht gevoel.

Wat is het goedkoopste wc-papier?

Goedkoopste Toiletpapier

Winkel Naam Prijs bij 1 rol
Kruidvat Kruidvat Zacht & Sterk Toiletpapier € 0,25
Aldi Solo 3-laags toiletpapier € 0,28
Jumbo Jumbo Zacht & Sterk 3-laags € 0,29
Albert Heijn AH Basic Toiletpapier 3-laags € 0,29

Wat is goedkoop toiletpapier?

Het goedkoopst in ongebleekt, enkellagig toiletpapier van geen merk, dat ze bij de meeste supermarkten wel verkopen. Sommige mensen noemen dat ‘schuurpapier ‘, maar ’t is maar net wat je gewend bent. Het is echter wel minder sterk en niet echt zuinig in gebruik, vooral niet als je ‘proppers’ in huis hebt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven