Waar krijg ik PMD zakken Heerlen?

Waar krijg ik PMD zakken Heerlen?

Plastic, Metalen en Drankenkartons worden ingezameld middels de gratis PMD zakken. Op de zak kunt zien wat er wel en niet in mag. De zakken kunt u gratis afhalen bij al onze milieuparken en bij de meeste supermarkten.

Waar haal ik plastic afvalzakken Dordrecht?

Vanaf 1 mei zijn deze plastic zakken voor het scheiden van plastic, pak en blik niet meer in de Dordtse supermarkten verkrijgbaar. Naast het online bestellen via www.hvcgroep.nl kunt u ze ook telefonisch bestellen via 0800-077 bij de klantenservice van HVC.

Waar krijg ik zakken voor plastic afval?

Op www.zakkenbestellen.nl en via een gratis 0800-nummer kunnen burgers pakketjes van 12 zakken bestellen die kosteloos binnen 10 dagen worden opgestuurd.

Hoe duur zijn plastic tasjes?

Vergoeding voor plastic tas Klanten krijgen in de winkel geen gratis plastic tas, behalve als deze onder de uitzondering valt. Wanneer u toch een plastic tas wilt, betaalt u daarvoor een klein bedrag. Winkeliers mogen zelf de prijs bepalen. De richtprijs voor een plastic tas is € 0,25.

Waar krijg ik PMD-zakken Kerkrade?

KERKRADE – Tot nu toe konden in Kerkrade extra rollen met PMD-zakken voor de inzameling van Papier, Metaal en Drankkartons alleen in het Stadskantoor, de Kringloopwinkel en het Milieupark afgehaald worden. Sinds 1 januari 2020 kunt u PMD-zakken ook in de Kerkraadse supermarkten ophalen.

Waar haal ik PMD-zakken Gouda?

PMD-afval gooit u weg in openbare PMD-containers of in PMD-zakken (voorheen: Plastic Hero). PMD-zakken kunt u gratis ophalen. Wilt u weten waar? Ga naar de website van Cyclus en vul uw postcode en huisnummer in.

Waar haal ik PMD-zakken Ede?

Pmd-zakken de gemeente Ede, balie Publiekszaken; het afvalbrengstation van ACV.

Waar plastic zakken halen Enschede?

Waar kan ik het kwijt?

  • Huis-aan-huis. Verpakkingen (plastic, blik en drankenkartons) worden vierwekelijks huis-aan-huis opgehaald bij laagbouwwoningen met een verpakkingencontainer.
  • Milieuplein. Verpakkingen (plastic, blik en drankenkartons) kunt u kwijt bij een milieuplein.
  • Afvalbrengpunt.

Waar haal je plastic zakken voor plastic afval Utrecht?

Waar hoort uw afval bij?

afval hoort bij
Plastic verpakkingen met het kiemplantlogo Groente, fruit en tuinafval
Plastic tasjes, plastic zakken Plastic, blik en pak
Porselein Restafval
Poststukken Papier en karton

Waar haal ik pmd-zakken Gouda?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven