Waar kun je dollars inwisselen voor euro?

Waar kun je dollars inwisselen voor euro?

U kunt bij alle GWK Travelex vestigingen in Nederland buitenlands geld inwisselen voor euro’s. Na uw reis kunt u eenvoudig uw buitenlands geld inwisselen voor euro’s bij een GWK Travelex vestiging op de luchthavens.

Hoeveel contant geld mag je meenemen naar Mexico?

Bedragen tot 10.000 Amerikaanse dollars aan Mexicaanse peso’s mogen vrij worden in- en uitgevoerd. Grotere bedragen dient u aan te geven bij de Mexicaanse douane. Wilt u andere valuta’s invoeren dan MXN dan dient u dit ook aan te geven bij de Mexicaanse douane.

Waar kun je het voordeligst geld wisselen?

Geld wisselen doe je meestal bij een grenswisselkantoor; dit is ook de meest betrouwbare optie. Ook banken bieden soms de mogelijkheid om geld te wisselen. In Nederland kun je dan het best terecht bij GWK Travelex – de meest gerenommeerde partij in Nederland waar je geld kunt wisselen.

Waar betalen ze mee in Mexico?

Neem verschillende betaalmiddelen mee en bewaar ze apart: een bankpas, een creditcard en contant geld. Gebruik van een bankpas is meestal goedkoper dan gebruik van een creditcard. De kosten verschillen per bank, per bankpas en per creditcard.

Waar kan ik oud buitenlands geld inleveren?

Dit doet u bij de Nederlandsche Bank (DNB) in Haarlem. Guldenmunten (als dubbeltjes en rijksdaalders) kunt u bij DNB niet meer omwisselen. Andere valuta kunt u alleen omwisselen in het land waar het geld vandaan komt.

Hoeveel contant geld mag je meenemen in het vliegtuig?

Hoeveel geld u meenemt op reis, mag u natuurlijk zelf weten. Maar neemt u € 10.000 of meer mee? Dan moet u meestal aangifte doen bij de Douane. Het maakt niet uit of u dit bedrag in euro’s of in andere valuta meeneemt.

Hoe betaal je in Mexico?

De munteenheid in Mexico is de Mexicaanse Peso. Het is bijna overal in Mexico prima mogelijk om te pinnen. Op de geldautomaten is met een sticker aangegeven welke kaarten je kunt gebruiken, je kaart moet wel voorzien zijn van de juiste logo’s (Cirrus of Maestro).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven