Waar woont Victoria Justice?

Waar woont Victoria Justice?

Victoria’s interesse voor het acteren begon toen ze op 8-jarige leeftijd een kinderreclame op tv zag. In 2005 werd ze geaccepteerd op een theaterschool in Los Angeles genaamd Performing Arts Magnet School. Zij en haar familie verhuisden van Hollywood, Florida naar Los Angeles.

Waar woont Tori Vega?

Tori Vega
Adres: Hollywood Hills, California
Bezigheid/Bezigheden: Student
Familie & Vrienden
Familie: Trina Vega (oudere zus) David Vega (vader) Holly Vega (moeder)

Waar gaat Victorious over?

Victorious is een serie op Nickelodeon waar Victoria Justice de hoofdrol speelt. De serie werd bedacht door Dan Schneider, die o.a.: de bedenker is van Drake&Josh en iCarly. De show gaat over Tori Vega, Victoria’s personage, die op Hollywood Arts High School zit en alledaagse, maar ook niet-alledaagse dingen meemaakt.

Hoe oud was Victoria Justice in Victorious?

28 jaar (19 februari 1993)
Victoria Justice/Leeftijd

Hoe lang is Victoria Justice?

1,66 m
Victoria Justice/Lengte

Hoe heet Tori in Victorious?

De serie is bedacht door Dan Schneider en de hoofdrolspeelster was Victoria Justice die Tori Vega speelde. Tori is studente op de Hollywood Arts High School.

Hoe heet Jade van Victorious?

Elizabeth Egan Gillies (26 juli 1993) is een Amerikaans actrice en zangeres. Ze kreeg bekendheid met haar rol als Lucy in de Broadway-musical 13. Daarnaast vertolkte Gillies in de televisieserie Victorious de rol van Jade West. Ook speelt ze de hoofdrol in de serie Dynasty, haar personage heet Fallon Carrington.

Waarom was Cat van Victorious gek?

Ze beweert dat ze zich achter haar karakter moest verschuilen toen ze begon met haar muzikale carrière. ‘Mensen vonden Cat leuk en ze hadden haar al geaccepteerd. Ze dachten dat ik was zoals Cat,’ vertelt ze. ‘Dus ik deed wel een beetje alsof ik wat meer leek op Cat, dan dat ik eigenlijk doe.

Hoe oud is Victorious?

Victorious is een Amerikaanse televisieserie, die uitgezonden werd op Nickelodeon. Het programma was vooral gericht op tieners maar ook op kinderen. De serie maakte zijn debuut op 27 maart 2010, direct na de Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2010.

Waarom is cast van Victorious zo?

De serie is bedacht door Dan Schneider en de hoofdrolspeelster was Victoria Justice die Tori Vega speelde. Tori is studente op de Hollywood Arts High School. Ze heeft hier te maken met allerlei typische personages, waaronder Robbie, een jongen die een nerd-achtig karakter heeft en altijd een handpop bij zich draagt.

Hoe oud is Jade van Victorious?

Hoe oud is Jade West?

Jade West is een van de hoofdpersonen van Victorious en het vriendinnetje van Beck Oliver….

Jade West
Leeftijd: 17

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven