Waar zit Audi connect menu?

Waar zit Audi connect menu?

In het MMI van uw Audi gaat u naar het Audi connect menu. > Ga vervolgens naar opties -> log-in. Hier voert u uw myAudi gebruikersnaam en wachtwoord in. > In sommige modellen kunt u ook de 8-cijferige myAudi PIN ingeven als alternatief voor uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb ik Audi connect?

Voor sommige functies binnen Audi connect dient u zich in de auto met uw myAudi-account aan te melden. Dit is vervolgens aan uw myAudi-account te koppelen. Vervolgens kiest u in de auto in MMI in het Audi connect-menu voor ‘Login’ en dan is uw auto aan myAudi gekoppeld en daarmee ook aan uw Twitter-account.

Hoe werkt Audi connect?

De verbinding werkt via een in de auto ingebouwde simkaart. De kosten voor deze dataverbinding zijn inbegrepen in de prijs van de Audi connect-toepassingen. De kosten voor de wifi-hotspot, het gebruik van online mediastreaming, online radio, hybride en andere functies in de Audi smartphone-app zijn niet inbegrepen.

Hoe Audi connect verlengen?

Een licentieverlenging is enkel beschikbaar voor Audi connect-compatibele voertuigen, beginnend bij 2010-modellen, en kunnen heel eenvoudig worden verlengd via de myAudi-portal of de myAudi-app. U kunt de looptijd van uw Audi connect-diensten momenteel met 1 of 12 maanden verlengen in myAudi.

Waar zit MMI in Audi?

Meld u vervolgens als hoofdgebruiker in uw auto aan. Voer de myAudi-gebruikersnaam en de autocode van tien karakters in MMI in (deze zit onder de kraslaag op de autosleutel, dus vooraf wegkrassen)

Wat is Wagencode Audi?

De wagencode kunt u op de sleutelhanger van uw sleutel met radiografische afstandsbediening vrijkrassen link►. Aanmelden kiezen en bevestigen. U kunt de wagenaansturingsdiensten nu via de app Audi MMI connect of via my.audi.com gebruiken. Voorwaarde: uw mobiele apparaten moeten compatibel zijn.

Welke voordelen biedt de Audi connect sim vaste SIM kaart aan de klant?

Tal van nieuwe Audi-modellen met vast geïntegreerde simkaart Het voordeel van deze vast geïntegreerde simkaart? Dankzij het onbeperkte datavolume kunnen klanten het ruime aanbod aan Audi connect-diensten meteen gebruiken, en dat kosteloos tot een periode van drie jaar.

Wat kan ik met myAudi?

Via myAudi hebt u toegang tot toepassingen en services die Audi rijden nog aangenamer maken. Opzoeken van algemene informatie van uw Audi, onderhoudsgegevens opvragen en Audi connect. Het myAudi-platform is dé plek om online uw autogegevens te bekijken en te configureren. Goed beveiligd en gepersonaliseerd.

Hoe Audi navigatie updaten?

Audi biedt bij MMI navigatie plus drie jaar gratis kaartupdates aan. Via myAudi kun je de actuele kaartupdates gratis downloaden en via een SD-kaart in de auto installeren.

Wat is Audi connect?

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt zo dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u te bieden heeft in de vorm van de vele Audi connect-toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.

Welke SD kaart voor Audi MMI?

Let u er a.u.b. op dat de Audi music interface online SD-kaarten ondersteunt van max. 32 GB, geformatteerd met bestandsformaat FAT of FAT32.

Waar staat MMI voor?

mens/machine-interface, medium dat interactie tussen mens en machine mogelijk maakt. mens-machine-interactie, beschrijving van de interactie tussen mens en machine.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven