Welke aflevering wordt Elena wakker?

Welke aflevering wordt Elena wakker?

In seizoen zes wordt Elena’s leven gelinkt aan haar beste vriendin Bonnie. Dat betekent dat Elena in een diepe slaap valt en ze weer wakker zal worden zodra Bonnie sterft. Nina Dobrev neemt dus afscheid in seizoen 6 en in seizoen 7 en 8 zijn Stefan en Damon de hoofdpersonages van de serie.

Hoe vaak is The Vampire Diaries bekeken?

Hoge kijkcijfers De allereerste aflevering van The Vampire Diaries trok maar liefst 4,91 miljoen kijkers. Dit was toendertijd de meest bekeken eerste aflevering ooit voor een tv-serie die gemaakt is door het netwerk The CW.

Welke datum gaat Vampire Diaries van Netflix af?

Fans van The Vampire Diaries moeten vaart maken: alle acht seizoen verdwijnen op 31 mei van Netflix. De serie draait om het stadje Mystic Falls, waar de jonge Elena (Nina Dobrev) ineens een wees wordt. Ze wordt verliefd op Stefan Salvatore (Paul Wesley), maar haar nieuwe vriendje blijkt een eeuwenoude vampier te zijn.

Welke aflevering komt Elena erachter dat Stefan een vampier is?

In de seizoensfinale van seizoen 3 wordt Elena een vampier. Ze heeft in et begin van seizoen 4 een relatie met Stefan.

Waarom ging Elena uit Vampire Diaries?

In seizoen 7 & 8 lag Elena in een diepe slaap en daardoor was ze alleen in de laatste aflevering te zien! Tijdens de opnames van TVD begon de liefde tussen haar en Ian Somerhalder op te bloeien, maar helaas heeft hun relatie geen stand gehouden.

Met wie eindigt Stefan Salvatore?

Later in de serie, wordt Stefan de Ripper om Damon te redden van een weerwolvenbeet waardoor hij meer een slechterik wordt. Uiteindelijk keert Stefan terug naar zijn oude zelf en herenigt hij zich met Elena maar hun relatie eindigt daarna vrij snel.

Hoe is Alaric een vampier geworden?

Hij kwam naar Mystic Falls om de vampier te vinden die zijn vrouw vermoord had, maar hij kwam te weten dat ze niet dood was, maar een vampier was geworden en hem verlaten had. Hij kwam ook te weten dat zijn vrouw een kind had toen ze een tiener was, een dochter genaamd Elena Gilbert, een van zijn studentes.

Welke series verdwijnen van Netflix augustus 2021?

Verdwijnsein van Netflix in Nederland (augustus 2021)

Titel Soort IMDb
Forever Chape Film IMDb
Marching Orders Serie IMDb
#cats_the_mewvie Film IMDb
Alarmoty in the Land of Fire Film IMDb

Welke aflevering komt Elena terug in seizoen 8?

Op 10 maart wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden. De Amerikaanse tv-zender the CW loste een teaser die de fans iets meer vertelt over het einde. De video duurt amper 10 seconden en de fans worden helemaal gek, want Elena Gilbert is te zien in de video. Het personage van Nina Dobrev komt dus terug.

Waarom stopte Nina Dobrev met The Vampire Diaries?

‘Ik wilde geen tiener meer spelen. Ik wilde eindelijk eens in de huid van een volwassen persoon kruipen’, vertelt ze aan het Amerikaanse blad Harper’s Bazaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven