Waarom kies je voor deze functie?

Waarom kies je voor deze functie?

Leg een link tussen jou en de baan ‘Maak je motivatie persoonlijk’, zegt senior HR-adviseur Esther Baas van Lloyd’s Register EMEA. ‘Geef aan waarom jij geschikt bent voor deze rol vanuit je werkervaring, maar laat ook duidelijk merken waarom je persoonlijk geïnteresseerd bent in deze functie. ‘

Waarom wil je in dit bedrijf werken?

Voorbeeld 3 “Ik zou er trots op zijn om bij zo’n gevestigde naam in de sector te werken. Jullie hebben meerdere prijzen gewonnen op het gebied van X. Na vijf jaar ervaring met [vaardigheid] wil ik de kennis die ik heb opgedaan, graag inzetten bij een bedrijf waar ik nog meer kan leren.”

Waarom wil je hier werken voorbeelden?

Zeg bijvoorbeeld: “Uw vraag “Waarom wil je hier werken?”; daar wil ik graag een en ander over zeggen. Graag noem ik u een aantal factoren (of redenen) die de functie en uw organisatie interessant maken voor mij. En wat mij drijft om mij voor de functie en uw organisatie in te zetten”.

Waarom wil je bij dit bedrijf werken voorbeeld?

Waarom wil ik werken bij de politie?

Je collega’s voelen echt als familie: je kunt ze vertrouwen, ze staan voor je klaar en je kunt altijd rekenen op rugdekking. Dat is een prettig en veilig gevoel. En als je werkrooster die ene belangrijke privé-afspraak niet toelaat, kun je vaak een beroep doen op je collega’s om een dienst te ruilen.

Wat is Goederenverwerking Jumbo?

Je presenteert de Jumbo boodschap altijd op de leukste manier. Onder jouw leiding is de winkel altijd netjes bevoorraad. Jij zorgt ervoor dat het rooster wordt gemaakt en het werk is ingepland. Daarvoor inventariseer je ook de vracht die binnenkomt en de winkelvoorraad.

Waarom wordt je leidinggevende?

Je gaat laten zien hoe jij als leidinggevende de organisatie kunt helpen. Als leidinggevende wil ik mijn visie overbrengen op de medewerkers, zodat het bedrijf blijft groeien. Als leidinggevende wil ik het beste uit medewerkers halen en ervoor zorgen dat ze blijven groeien.

Wat is de rol van een teamleider?

De teamleider vervult een belangrijke leidinggevende rol in het teamproces bij een bedrijf. Hij stuurt teamleden aan en begeleidt hen in hun werkzaamheden, bewaakt en faciliteert de uitvoering van teamprocessen en doet administratieve taken.

Waarom ben ik de juiste kandidaat voor de job?

Wanneer jij gepassioneerd kunt vertellen over iets dat je heel je leven graag hebt gedaan, waar jij goed in bent, wat jij beter kunt dan andere sollicitanten en waarom dat voor hen relevant is, heb jij een antwoord gegeven die de recruiter maar al te graag wil horen. Mensen die hun talent benutten zijn gelukkiger.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven