Wat is de afkorting van het softwareprogramma dat de gebruiker van e-mail ziet en gebruikt om e-mail te lezen en schrijven?

Wat is de afkorting van het softwareprogramma dat de gebruiker van e-mail ziet en gebruikt om e-mail te lezen en schrijven?

de zogenaamde MUA (mail user agent), het softwareprogramma dat de gebruiker van de e-mail ziet en gebruikt om e-mail te lezen en schrijven; de zogenaamde MTA (mail transfer agent), het softwareprogramma dat de e-mail van de MUA aanneemt en verder verstuurt naar een volgende MTA of naar een MUA.

Hoe ziet een email adres eruit?

Een email adres kan alle alfabetische en numerieke tekens bevatten. Daarnaast kunnen er punten, verbindingsstreepjes en underscores (liggend streepje) worden gebruikt. U kunt dus bijvoorbeeld een email adres maken met alleen uw voornaam voor informeel gebruik en uw voorletters en achternaam voor formele email.

Wie heeft de e-mail uitgevonden?

Ray Tomlinson
E-mail/Uitvinders

Wat is de de facto standaard voor het verzenden van e-mail via het internet?

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is de de-facto-standaard voor het versturen van e-mail over het internet. SMTP is een relatief simpel, tekstgebaseerd protocol: eerst wordt de afzender van het bericht gespecificeerd, daarna een of meerdere ontvangers en vervolgens de verzendgegevens en inhoud van het bericht.

Wat is een geldig e-mailadres?

Een geldig e-mailadres bestaat uit twee delen: een lokaal deel (d.w.z. de gebruikersnaam) en een domein, gescheiden door een “@”-teken en volgens het volgende formaat local_part@domain.

Hoe maak je een info@ mail adres?

Het creëren van een zakelijk e-mailadres is een van de eerste dingen die elk bedrijf zou moeten doen. Hierdoor kan er een professionele connectie gemaakt worden met klanten en andere belangrijke contacten. Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld vaak info@bedrijfsnaam.nl als zakelijk e-mailadres.

Welk protocol wordt er gebruikt om berichten over het internet te versturen?

Hoe kom ik achter mijn SMTP server?

Outlook voor PC Klik in Outlook op Bestand. Navigeer vervolgens naarAccountinstellingen >Accountinstellingen. Dubbelklik op hettabblad E-mail op het account dat u wilt verbinden met HubSpot. OnderServerinformatie vindt u de namen van uw inkomende mailservers (IMAP) en uitgaande mailservers (SMTP).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven