Wat betekent 1 keer overgaan en dan voicemail?

Wat betekent 1 keer overgaan en dan voicemail?

Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg. Als je contactpersoon de telefoon opneemt, betekent dit natuurlijk dat je niét bent geblokkeerd.

Wat betekent het als je direct voicemail krijgt?

Als je telefoon direct doorschakelt naar de voicemail is waarschijnlijk de Niet Storen-functie op je toestel actief. Met ‘Niet storen’ schakel je geluid uit voor oproepen, waarschuwingen en meldingen die je ontvangt terwijl je telefoon vergrendeld is.

Hoeveel keer gaat de telefoon over?

Een gsm gaat standaard 20 seconden over, voordat de voicemail overneemt. Bij alle netwerken kan je de rinkeltijd zelf aanpassen tot 5 seconden, met een maximum van 30 seconden. Dus: 5, 10, 15, 20, 25 of 30 seconden.

Waarom gaat mijn telefoon maar 1 keer over?

Ik vermoed dat de persoon die je probeert te bellen de oproep geweigerd heeft, oftewel opgehangen na het één keer over laten gaan. Kan trouwens ook zijn dat de verbinding wegviel terwijl je aan het bellen was, alhoewel dat vaak vergezeld gaat met een bericht dat dit het geval is.

Hoe vaak gaat telefoon over voor voicemail?

Veel mensen vinden dat hun mobiele telefoon te snel overgaat op de voicemail. Standaard schakelt een telefoon na vijftien of twintig seconden door. De doorschakeltijd van de telefoon is vaak te verlengen naar bijvoorbeeld dertig seconden. Een overzicht per telecomprovider.

Hoe weet je of je wordt weggedrukt?

Wanneer iemand niet opneemt, dan gaat de telefoon een paar keer over en schakelt daarna over op voicemail. Wanneer iemand je wegdrukt gaat de telefoon een stuk minder over. Ben je echter geblokkeerd, dan zal de telefoon slechts één keer overgaan en daarna doorschakelen naar voicemail.

Hoe kan ik mijn telefoon langer laten overgaan?

Selecteer een optie in het menu ‘Vertraging’. Je kunt getallen kiezen van 5 tot 30 seconden beltijd (in stappen van 5 seconden). Tik op Inschakelen.

Hoe snel voicemail?

Wanneer je de telefoon niet binnen twintig seconden opneemt, krijgen bellers de mogelijkheid om je voicemail in te spreken. Deze ‘doorschakeltijd’ kun je overigens aanpassen zodra je een voicemail hebt aangemaakt, waarover later meer.

Wat betekent een piep als je iemand belt?

Deze toon betekent normaal gesproken dat het opgeroepen toestel in gesprek is, maar tegenwoordig hoor je hem ook als een gesprek geweigerd is (alleen mogelijk met een ISDN- of een gsm-toestel).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven