Wat betekent de op wasmachine?

Wat betekent de op wasmachine?

De storingscode DE (soms ook weergegeven als DOE) geeft aan dat de deur openstaat, of dat het deurslot of deurvergrendelingsmechanisme de elektronica niet kan informeren dat de deur volledig gesloten is. Weigerende LG deursloten zijn een bekend euvel.

Hoe reset ik mijn AEG wasmachine?

AEG wasmachine resetten Om de wasmachine te resetten schakel je het apparaat uit en haal je de stekker uit het stopcontact. Wacht een halve minuut en sluit het apparaat daarna weer aan. Je kunt de wasmachine daarna weer inschakelen.

Hoe reset je een Zanussi wasmachine?

Een Zanussi wasmachine resetten is eenvoudig. Schakel het apparaat uit en trek de stekker eruit. Na een halve minuut kun je het apparaat weer aansluiten en inschakelen.

Wat betekent EFO bij Zanussi?

Zanussi storing EFO, EFo en EF3 Dan is er interne lekkage en ligt er water onder in de trommel. Vaak komt dit door een kledingstuk of een veter tussen de deur op het manchet.

Wat betekenen de symbolen op de wasmachine?

Het symbool voor wassen is een wasteiltje met een getal. Het getal geeft de maximale temperatuur aan waarop je een kledingstuk mag wassen. Een handje betekent dat je het alleen met de hand mag wassen. Een streep onder het teiltje staat voor fijne was of wolwas en twee strepen staat voor het synthetische wasprogramma.

Waarom pompt mijn wasmachine niet af?

Wanneer je wasmachine wel draait maar niet pompt, zou het kunnen dat er een kledingstuk in de afvoer zit en een kledingstuk dus voor de afvoer het water blokkeert. Het zou kunnen dat een verdwaalde sok zijn weg naar de afvoerbuis gevonden heeft. Controleer dan de filter in de wasmachine.

Hoe reset je een AEG lavamat?

Als het goed is kun je deze AEG resetten door onderstaande stappen te volgen:

  1. Wasmachine op “Uit” zetten.
  2. De drukknoppen “Extra Kort” en “Start/Pauze” indrukken en ingedrukt houden (totdat er later in één van de stappen staat de je ze los kan laten).

Hoe kan ik mijn wasmachine resetten?

De wasmachine resetten doe je simpelweg door middel van de stekker uit het stopcontact halen waarna je deze er 30 seconden uit laat en weer erin stopt. Na ongeveer een halve minuut kun je het apparaat weer aansluiten en aanzetten. Kijk voordat je dit doet altijd eerst of er een foutcode in het display staat.

Waar zit de filter van de Zanussiwasmachine?

Bij de nieuwere Zanussi wasautomaten zit het pluizenfilter in de wastrommel. Open de blauwe klep in de wastrommel en je kunt dan het filter aan het handvatje eruit trekken, schoonmaken en vervolgens weer terugzetten totdat je een klik hoort en deze vastzit.

Was symbolen betekenis Nederlands?

Een A in de cirkel staat voor chemische reiniging met reinigingsmiddelen, zoals minerale terpentine en perchloor. Een cirkel met een W erin staat voor nat reinigen, wanneer er een kruis door dit symbool staat op het wasetiket van je kleding dan kan je deze kleding alleen stomen.

Was iconen betekenis?

Iedere textielsoort heeft een eigen wasvoorschrift. Sommige wasvoorschriften-tekens zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Een pictogram van een wastobbe met daarin een temperatuur geeft de maximale temperatuur aan waarop gewassen mag worden; een strijkijzer geeft aan dat het gestreken mag worden.

Hoe weet ik of mijn wasmachine pomp kapot is?

Het kan zijn dat de afvoerpomp verstopt zit. Controleer de afvoerpomp (Zie gebruiksaanwijzing: Afvoerpomp schoonmaken) en verwijder eventuele voorwerpen. Controleer of de pomp niet geblokkeerd wordt door muntjes of andere vreemde voorwerpen. Controleer of de afvoerslang niet klem, verstopt of geknikt zit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven