Wat betekent melding voor app beheer weergeven?

Wat betekent melding voor app beheer weergeven?

U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige telefoon wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen. Meldingen worden weergegeven wanneer u vanaf de bovenkant van uw scherm omlaag veegt. Bekijk meer informatie over hoe je je Android-versie controleert. …

Kun je een app ook verbergen?

Ga naar de Instellingen van je toestel. Zoek naar Display en tik hierop. Kies nu Startscherm. Veeg het scherm omhoog en tik op Apps verbergen.

Hoe kom ik van stille meldingen af?

App meldingen uitzetten in Android

  1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar ‘Apps’;
  2. Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wil zien;
  3. Druk op ‘Meldingen uitschakelen’ of ‘Meldingen’ en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wil zien.

Wat betekent cijfer bij app?

Hiermee kunt u sneller zien welke inhoud er nieuw is bij een app. Tik op Meldingen weergeven om dit onderdeel aan te zetten. Bij toestellen met Android 9 of hoger heet deze optie Meldingen op app-pictogrammen. Als een app nieuwe items heeft, dan staat er nu een bolletje bij de app met een cijfer erin.

Hoe kan ik een app onzichtbaar maken?

Je verborgen apps bevinden zich nu in je Hidden Space. Als je de apps weer zichtbaar wilt maken, ga dan naar je Hidden Space en kies voor Weergeven. Tik en houd je vinger dan op een app en kies voor Weergeven om de app weer zichtbaar te maken in de applade.

Kan je een app verbergen op iPhone?

Apps verbergen op een iPhone, iPad of iPod touch Tik op ‘Aankopen’. Als u ‘Delen met gezin’ gebruikt, tikt u op ‘Mijn aankopen’. Zoek de gewenste app, veeg op die app naar links en tik op ‘Verberg’. Tik op ‘Gereed’.

Wat is stille meldingen bij WhatsApp?

Voortaan kun je chats in WhatsApp voor altijd dempen. Op die manier krijg je dus nooit meer meldingen van binnenkomende berichtjes, zonder diegene(n) te blokkeren.

Wat is L in notificatie?

Push-notificaties zijn klikbare pop-up berichten die verschijnen op je telefoon, tablet of pc-scherm. Of de bezoeker op jouw website is of niet, de pop-up verschijnt onder in beeld ook als de browser is gesloten. Zulke berichten blijken heel effectief.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven