Wat is Atom Coin?

Wat is Atom Coin?

Cosmos (ATOM) is een van de nieuwe coins die je kan bezitten met de cryptocurrency app BLOX! ATOM is de coin van het ambitieuze Cosmos-project, die als doel heeft blockchains met elkaar te laten communiceren.

Wat is Cosmos Coin?

Cosmos is de eerste blockchain die op het Cosmos Network wordt gelanceerd en heeft als taak om andere blockchains (zones in het netwerk genoemd) te koppelen. Zodra deze koppelingen compleet zijn, kunnen tokens snel en veilig naadloos van de ene zone naar de andere worden overgebracht.

Wat is Atom crypto?

ATOM is het financiële middel wat gebruikt wordt om het consensus algoritme voor proof of stake mogelijk te maken. De token is belangrijk voor het veilig houden van het netwerk, voor het mogelijk maken van transacties en voor de interoperabiliteit tussen zones.

Wat is de betekenis van kosmos?

Met de kosmos wordt de orde in het heelal bedoeld. Veel spirituele stromingen gaan er van uit dat alles in het heelal, dus ook aarde en de mensheid op een bepaalde manier met elkaar in verbinding staat. Deze ordening wordt ook wel aangeduid als universum.

Wat doet Atom?

Het Cosmos-project (ATOM) omschrijft zichzelf als een ecosysteem van onafhankelijke blockchains dat de basis wil vormen voor de volgende generatie van het internet. Daartoe wil het project de samenwerking tussen de verschillende blockchains bevorderen en een “internet van blockchains” tot stand brengen.

Hoeveel Cosmos Coins zijn er?

Hoeveel Cosmos (ATOM) munten zijn er in omloop? ATOM heeft een zeer specifieke totale voorraad — 260.906.513 om precies te zijn. Hiervan zijn op het moment van schrijven ongeveer 203.121.910 in omloop.

Wat is de koers van Chainlink?

LINK prijsstatistieken

Prijs Chainlink €25.85
24u laag / 24u hoog €25.36 / €26.46
Handelsvolume24h €783,449,817.14 10.43%
Volume / Marktkapitalisatie 0.06552
Marktdominantie 0.53%

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven