Wat is een Zelfverwijzend raadsel?

Wat is een Zelfverwijzend raadsel?

1) Het volgende getal is 2 (hint: dit is een zelfverwijzend raadsel). 2) Dit blijkt een heel oud raadsel, de legendarische Hongaarse wiskundige Pólya schreef er in 1945 al over. 3) De truc is om de getallen niet te onthouden, maar bij elkaar op te tellen. Alle getallen van één tot en met honderd zijn samen 5.050.

Wat is een canonieke URL?

Met de canonical url vertel je tegen Google welke url bij een zoekresultaat vertoond moet worden. Google kiest één URL als de canonieke versie en crawlt die URL. Alle andere URL’s worden beschouwd als dubbele URL’s en worden minder vaak gecrawld.”

Wat is er met Ionica Smeets?

Na haar promotie werd Smeets wetenschapsjournaliste. Ze doet onder andere, samen met Bas Haring, onderzoek hoe je wetenschap het beste kunt uitleggen aan een algemeen publiek….

Ionica Smeets
Vakgebied Wiskunde en Wetenschapscommunicatie
Bekend van Wiskundemeisjes, Nationale Wetenschapsquiz
Officiële website

Wat is een canoniek?

Het begrip canoniek heeft 3 verschillende betekenissen: 1) behorend tot de erkende Bijbelboeken. behorend tot de authentieke Bijbelgeschriften die de kerk erkent als Gods openbaring. 2) kerkrechtelijk. vastgelegd in, betrekking hebbend op of overeenkomstig de wetten en regels van het kerkelijk recht; kerkrechtelijk.

Wat zijn de deuterocanonieke boeken?

Er zijn tien (of volgens sommigen elf) boeken die, hoewel ze niet tot de Hebreeuwse canon behoren, door de katholieke kerk en de oosters-orthodoxe kerken gezaghebbend worden geacht. Deze boeken worden deuterocanonieke boeken genoemd. Ze zijn ontstaan in de periode tussen de Hebreeuwse Bijbel en het Nieuwe Testament in.

Wat is de Bijbel voor christenen?

De Bijbel is het heilige boek van het christendom. Het is een van de invloedrijkste boeken ter wereld, het meest verspreide boek ooit en het eerste boek dat werd vervaardigd met de boekdrukkunst. De Bijbel bestaat uit twee delen: het Oude Testament en het Nieuwe Testament.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven