Wat is het beste toiletpapier?

Wat is het beste toiletpapier?

De beste koop als het gaat om toiletpapier is Solo 3-laags toiletpapier van de Aldi. Het beste uit de test kwam 4-laags toiletpapier van de Plus. Bij de Aldi heb je dus prima toiletpapier voor een fijne prijs: 0,14 voor 100 vel.

Hoeveel laags is Page zacht en sterk?

Het papier is zacht en sterk. Page is een twee-laags toiletpapier. Bevat een FSC keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft je de zekerheid dat de grondstof voor dit toiletpapier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen met aandacht voor mens, dier en milieu.

Hoe lang is een rol wc-papier?

Een doprol heeft gemiddeld zo’n 150 meter aan papier per rol. De doprol noemt ook wel systeemrol.

Is wc-papier duurzaam?

Gerecycled wc-papier Papier en karton kunnen gemiddeld 7 keer gerecycled worden. In Nederland wordt meer dan de helft van het toiletpapier uit gerecyclede vezels gemaakt. Maar met 100% gerecycled toiletpapier ben je er niet, het kan duurzamer.

Hoeveel laags is Page Sensitive toiletpapier?

Page toiletpapier – Kussenzacht wc papier – 3-laags – voordeelverpakking – 32 rollenPage Kussenzacht is het zachtste wc papier van Page – van Page in de categorie Toiletpapier.

Hoeveel lagen heeft Page Original?

Page toiletpapier – Kussenzacht wc papier – 3-laags – voordeelverpakking – 36 rollen – van Page in de categorie Toiletpapier.

Hoeveel bomen worden er gekapt voor wc-papier?

Productie toiletpapier: 384 bomen Papier waarvoor bomen gekapt moeten worden. Dat zorgt voor ontbossing, wat weer gevolgen heeft voor de opname van CO2 en daarmee een versterking van het broeikaseffect teweegbrengt. Om iemand gedurende zijn hele leven van toiletpapier te voorzien zijn zo’n 384 bomen nodig.

Hoe vervuilend is wc-papier?

“Per jaar gooien we in Nederland zo’n 200.000 ton papier in het riool. Voor elke kilo opgelost toiletpapier is ongeveer één kilowattuur aan energie nodig voor afbraak. Als de helft van het toiletpapier oplost, staat dat gelijk aan de jaarlijkse energieverbruik van 25.000 huishoudens.”

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven