Wat is het mooiste gebied van Mallorca?

Wat is het mooiste gebied van Mallorca?

Alcudia is één van de mooiste stadjes van Mallorca. het oude centrum van Alcudia is in zijn geheel met middeleeuwse stadsmuren ommuurd. De parochiekerk San Jaime en enkele prachtige stadspoorten maken onderdeel uit van deze stadsmuren.

Waar kun je het beste verblijven op Mallorca?

Waar verblijf jij? De leukste badplaatsen op Mallorca

 • Alcúdia is al jarenlang een aantrekkelijke bestemming onder strandliefhebbers.
 • Cala d’Or en de directe omgeving staan bekend om de vele kleine baaitjes en stranden.
 • Playa de Palma is een bruisend toeristengebied dat zich uitstrekt van El Arenal tot Ca’n Pastilla.

Wat is de rustige kant van Mallorca?

Het zuiden van het eiland is een van de meest centrale delen van het eiland om te verblijven. Je vindt in zuidwest Mallorca de drukkere steden en uitgaansgebieden, waar je aan de zuidoostkant juist de baaien en rustige stranden tegenkomt.

Wat is mooier Mallorca of Menorca?

Volgens veel Spanjaarden is Menorca het meest authentieke eiland van de Balearen. Het landschap en de stranden zijn er wilder dan op Mallorca, vaker ongerept. Zeker aan de stranden vind je gemakkelijker rust op het minder druk bezochte Menorca. Zowel op Mallorca als Menorca kun je van het lokale leven genieten.

Waar moet ik zijn op Mallorca?

Houd je van authentieke Spaanse dorpjes en wandelen, dan ben je in het westen en noordwesten van Mallorca helemaal op je plek. Word je super blij van brede, lange stranden dan moet je juist weer in de baai van Alcudia zijn, in het noorden van het eiland.

Is Mallorca een mooi eiland?

Mallorca is het hele jaar lang een geliefde vakantiebestemming dankzij een fijn klimaat, de mooie stranden, gezellige dorpjes en relaxte sfeer. Waar je dan precies moet zijn op het eiland ligt maar net aan je wensen. Voor de actieve ontspanners zijn er diverse wandelgebieden waar je je ogen uitkijkt.

Waar moet je niet zijn in Mallorca?

Om te beginnen waar moet je niet zijn in… El Arenal, Magaluf en Playa de Palma. Dit zijn de plekken waar jongeren (veel Engelse en Duitse) komen om te drinken. In het zuid-westen, niet ver van de hoofdstad liggen de drukbezochte badplaatsen.

Hoe is het op Mallorca?

Mallorca is een ideale zon-, zee- en strand bestemming, niet ver van huis. De stranden zijn er mooi en er zijn in het kustgebied meer dan genoeg uitgaansgelegenheden te vinden. Er komen op Mallorca twee soorten toeristen. De eerste groep komt er om van de zon en uitgestrekte stranden te genieten.

Waar is het uitgaansgebied in Mallorca?

De bekendste discotheken op Mallorca zijn Tito’s, Abraxas, Club Pacha en BCM. Er zijn op Mallorca en dan met name in de drukkere toeristische gebieden opvallend veel stripclubs en lap dance bars te vinden. De meeste zijn te vinden in Magaluf, Playa de Palma, El Arenal en Palma de Mallorca.

Wat is mooier Mallorca of Ibiza?

Wanneer je op zoek bent naar mooie zandstranden, is Mallorca absoluut de beste keuze. Op Mallorca zijn de stranden kindvriendelijker dan op Ibiza. Ibiza heeft vooral veel knusse baaitjes, soms met zand, soms met rotsen of kiezels.

Welk eiland is mooier Sardinie of Corsica?

Sardinië daarentegen is minder bergachtig. Het heeft ook mooie stranden, maar het binnenland is in het algemeen minder mooi dan in Corsica. Ook ben je over het algemeen duurder uit op het zuidelijke buureiland.

Waar zijn de mooiste stranden op Mallorca?

Mooiste stranden Mallorca

 • Es Trenc Mallorca. Wat ons betreft is Es Trenc één van de mooiste stranden op Mallorca…
 • Cala Pi Mallorca.
 • Playa de Alcúdia Mallorca.
 • Playa de Muro Mallorca.
 • Cala Millor Mallorca.
 • Cala Varques Mallorca.
 • Cala Sa Nau Mallorca.
 • Cala Mitjana Mallorca.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven