Wat kost een enkeltje?

Wat kost een enkeltje?

Meestal kun je al vanaf 11,50 euro een enkeltje kopen. Let op: de enkele reizen zijn doordeweeks NIET geldig tussen 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend mag je heel de dag reizen.

Wat kost een enkele reis naar Schiphol?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Schiphol Airport is € 4,60 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Schiphol Airport. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Wat kost een enkele reis Eindhoven?

Goedkope enkele reis (€ 11,50) naar Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Wat kost een enkele reis met de trein naar Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Utrecht Centraal naar Maastricht is € 25,70 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Utrecht Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een enkeltje Zwolle?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Zwolle is € 19,90 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Zwolle. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een enkeltje Amersfoort?

Prijsberekening

Van Naar Prijs
Amersfoort C. Utrecht C. € 4,90

Wat kost een enkeltje Den Haag?

Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen tijdens de daluren voor € 7,50 op een Jongeren Dagkaart.

Wat kost een enkele reis Groningen?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Groningen is € 27,40 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Groningen. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Wat kost een enkele reis Den Haag?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Den Haag Centraal is € 12,60 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Den Haag Centraal. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Wat kost de trein naar Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Maastricht is € 27,40 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Hoeveel kost een enkele treinreis van Den Bosch naar Leeuwarden?

Prijsberekening

Van Naar Prijs
Leeuwarden ‘s-Hertogenbosch € 27,40

Wat kost een enkele reis Maastricht?

Het goedkoopste treinticket van Amsterdam Centraal naar Maastricht is € 27,40 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Amsterdam Centraal en Maastricht. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven