Wat kost een stuk glas?

Wat kost een stuk glas?

Wat kost glas?

Soort glas Gemiddelde prijzen Kenmerk
Enkel glas € 40 – € 60 Makkelijk en snel te plaatsen, lage isolatiewaarde
Dubbel glas € 70 – € 120 Dubbele glazen met lucht ertussen, gemiddelde isolatiewaarde
HR++ glas € 120 – € 170 Dubbele glazen met edelgas ertussen, hoge isolatiewaarde

Hoeveel kost thermopane glas?

Hoeveel kost thermopane glas?

Type glas Gemiddelde aankoopprijs Besparing op jaarbasis
Thermopane glas Ongeveer 115 euro Ongeveer 140 euro

Hoe duur is HR ++ glas?

De prijs voor HR+++ glas ligt tussen de € 120 en € 150 per m², inclusief plaatsing.

Wat kost vervangen enkel glas?

De kosten van enkel glas plaatsen variëren per glaszetter. Gemiddeld rekent een glaszetter 50 euro per m2 voor het zetten van (enkel) glas. Benieuwd naar de enkel glas kosten voor jou, of wil je het enkele glas laten vervangen? Vraag dan gratis glaszetter offertes aan.

Wat kost glas op maat?

Wat kost glas op maat?

Type glas Gemiddelde prijs per m² (incl. montage en btw)
Gehard glas € 120
Plexiglas € 125
Gelaagd glas € 150
Brandwerend glas € 450

Hoeveel kost een ruit vervangen?

Een raam vervangen kost gemiddeld zo’n 140 euro per vierkante meter. Deze kosten variëren tussen 80 en 200 euro per vierkante meter glas. De prijzen hangen af van het soort glas: enkelglas is uiteraard het goedkoopste, en HR+++ glas heeft de hoogste kosten. Zelf doen is 50% goedkoper dan laten plaatsen.

Wat kost een vierkante meter glas?

Voor gelaagd glas wordt een kostprijs aangerekend van zo’n 60 tot 100 euro per vierkante meter. Kies je voor gehard glas, dan ligt die prijs tussen de 40 en 80 euro per vierkante meter en voor draadloos wordt een prijskaartje van tussen de 50 en 70 euro per vierkante meter in rekening gebracht.

Wat kost isolatie glas?

De prijzen van dubbelglas Globaal genomen zullen de kosten voor isolerend glas liggen tussen de €65 euro en €200 euro per m2. Daarbij geldt dat hoe hoger de isolatiewaarde is, hoe hoger de prijs per m2 zal zijn. HR+ glas is dus goedkoper dan HR++ glas.

Wat is HR ++ glas?

HR++ isolatieglas (Hoog Rendementsglas) is isolerend dubbelglas, bestaande uit twee platen glas die door een zogenaamde afstandhouder aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. Bij HR++ isolatieglas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het extra isoleert.

Wat is HR Plus Plus glas?

HR++ glas (ook wel hoogrendementsglas) is een type dubbel glas dat extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Hoe groter het aantal plussen in de naam van het glas: HR, HR+, HR++ of zelfs HR+++ (ook wel triple glas), hoe hoger de isolatiewaarde.

Hoeveel kost het plaatsen van dubbel glas?

Isolatieglas plaatsen is een specialistische klus die u het beste kunt uitbesteden aan een professionele glaszetter. Die rekent hier gemiddeld € 40 tot € 70 per m2 voor. Variaties in deze tarieven komen onder andere door voorrijkosten, eventuele huurprijs van een steiger en de mankracht die nodig is voor het plaatsen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven