Wat kost een Zwitsers vignet?

Wat kost een Zwitsers vignet?

Verkrijgbaarheid. Het vignet is onder meer te koop aan de Zwitserse grens, en bij postkantoren en tankstations in Zwitserland voor CHF 40, en in Nederland via anwbvignetten.nl. Bij de Zwitserse grens kan ook met euro’s (alleen biljetten, geen munten) betaald worden.

Waar kan je een Zwitsers vignet kopen?

Het vignet in Zwitserland zelf aankopen Het vignet kost CHF 40* (ong. € 37). Het vignet kan rechtstreeks ter plaatse aangekocht worden in de douanekantoren van de grote grensovergangen zoals Bazel, Genève of Chiasso, die permanent geopend zijn.

Waar vignet Zwitserland kopen in Italie?

In Italië is ons niet bekend waar het tolvignet verkrijgbaar is. In elk geval is het tolvignet is te koop aan de Zwitserse grens en bij de postkantoren en tankstations in Zwitserland voor CHF 40. Bij de Zwitserse grens kan ook met euro’s (alleen biljetten, geen munten) betaald worden.

Wat kost een vignet?

Tarieven tolvignet

10 dagen 2 maanden
Motor 5,40 13,70
Motorvoertuig tot 3500 kg (met of zonder caravan of aanhangwagen) 9,50 27,80

Waar kan ik een vignet kopen?

Het gewone vignet is koop bij de ANWB-winkels en via anwbvignetten.nl. Er zijn vignetten met een geldigheid van 10 dagen, 2 maanden of 1 jaar. Het gewone tolvignet (Klebevignette) is verder te koop bij een aantal Oostenrijkse grensovergangen en bij tankstations en postkantoren in de buurt van de Oostenrijkse grens.

Wat kost een vignet voor Zwitserland in Duitsland?

Hier koop je het vignet Zwitserland 2020 Er zijn verschillende manieren om aan het vignet Zwitserland te komen. Het goedkoopste is om onderweg langs de grens in Duitsland te stoppen bij een tankstation of bij het Vignet punt aan de grens, waar je het vignet Zwitserland 2020 voor CHF 40,- koopt.

Waar wegenvignet hangen?

Het plakken van een autovignet sticker moet altijd aan de binnenkant van de auto voorruit bevestigd worden. Dit kan op drie verschillende plekken: Achter de spiegel, midden-boven van het autoraam. Aan de bestuurderskant, links-onder in de hoek.

Waar vignet Italie kopen?

Er zijn twee formules beschikbaar, een kaart ter waarde van 25,00 euro en eentje van 50,00 euro. Deze kaarten zijn geldig in heel Italië, behalve op Sicilië. Je kunt ze kopen bij servicestations langs de autosnelweg en bij tabakswinkels.

Hoe duur is een vignet Oostenrijk?

Prijzen vignet Oostenrijk 2020

Prijzen auto’s 2020
€ 9,40 € 27,40 € 91,10
Prijzen motoren 2020
10 dagen 2 maanden 1 jaar
€ 5,40 € 13,70 € 36,20

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven