Wat kost verwijderen asbest dak?

Wat kost verwijderen asbest dak?

Wat kost asbest verwijderen? Asbest laten verwijderen voor 1 ruimte voor 1-35 m2 kost gemiddeld € 1.100 en voor het verwijderen van een asbesthoudende golfplaten dak begint de prijs bij € 675 voor 1-10 m2. Daarbij komen de kosten voor een asbestinventarisatie van gemiddeld € 650 per inventarisatie.

Wat kost asbest verwijderen per vierkante meter?

Prijsindicatie

Oppervlakte asbest verwijderen per m2 Gemiddelde kostprijs
Oppervlakte tot 35 vierkante meter Gemiddeld 30 euro per vierkante meter
Oppervlakte tot 40 vierkante meter Gemiddeld 29 euro per vierkante meter
Oppervlakte tot 50 vierkante meter Gemiddeld 28 euro per vierkante meter

Wat kost asbest inleveren?

Wat kost het asbest storten? Als je asbest gaat storten dan moet je rekenen op kostenpost van €20 euro tot €30 euro per 100 kg asbest. Als je meer asbest moet laten storten dan zijn de prijzen €190 euro per 1000 kilo.

Wat kost een asbest inventarisatie?

Wat kost een asbestinventarisatie? De asbestinventarisatie kosten lopen uiteen van € 100 voor een type O onderzoek tot € 1.500 voor een type B onderzoek. Iedere asbestinventarisatie is anders, zie deze prijzen daarom vooral als indicatie, in de praktijk kan het veel hoger of lager uitvallen.

Hoe asbest platen verwijderen?

Vermijd stof door het asbest te bevochtigen of te fixeren. Dat doet u door water te vernevelen of door een aangepast fixeermiddel te gebruiken. U vindt zo’n fixeermiddel in de gespecialiseerde bouwhandel. Demonteer asbestelementen door ze een voor een met de hand los te maken of los te schroeven.

Hoe kan ik zelf asbest verwijderen?

Geschroefde golfplaten op je schuurtje of aanbouw mag je onder voorwaarden zelf verwijderen. Voor je de golfplaten gaat verwijderen, moet je een melding doen bij de gemeente via Omgevingsloket online. Pas als je toestemming hebt om het dak te verwijderen, kun je aan de slag.

Wat kost afvoeren asbestplaten?

Wat kost het asbest storten? Als je asbest gaat storten dan moet je rekenen op kostenpost van €20 euro tot €30 euro per 100 kg asbest. Als je meer asbest moet laten storten dan zijn de prijzen €190 euro per 1000 kilo. Het is slim om vooraf te informeren naar de mogelijkheden bij jouw gemeente.

Wat kost asbest per ton?

Voor het laten afbreken van een asbest dak reken je best op een gemiddelde prijs van € 10 à 15 per m² (incl. btw). Daarbij komen nog extra stortkosten voor het afvoeren van de asbesthoudende materialen. Reken daarvoor op een gemiddeld prijs van € 140 per ton.

Hoeveel asbest mag je Afvoeren?

Als particulier mag je 35 m2 aan asbesthoudend materiaal zelf verwijderen. Dit geldt alleen als het gaat om geschroefde of losse golfplaten. Je moet de platen in zijn geheel verwijderen en er mag niet in gezaagd of geboord worden.

Waarin asbest verpakken?

Verpakken asbest en asbestgelijkend materiaal Asbest en asbestgelijkend materiaal moet dubbel verpakt in stevig plastic folie (minimaal 0.2 mm dik) worden aangeleverd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven