Wat kun je met Wattpad?

Wat kun je met Wattpad?

met Wattpadkun je miljoenen eBoeken ontdekken over elk genre dat er is en ze toevoegen aan je leeslijst. Niet alleen dat, maar u kunt ook uw favoriete schrijvers volgen en een melding ontvangen wanneer ze iets publiceren. Als je naar het schrijfgedeelte komt, kun je je eigen boek maken en op hun platform publiceren.

Wat is een Wattpad roman?

Wattpad is een gratis sociaal-e-boek-platform van voornamelijk user-generated content voor schrijvers en lezers van verhalen. Via de website of de app kunnen geregistreerde gebruikers bijvoorbeeld verhalen of gedichten schrijven en uploaden.

Hoe publiceer je een boek op Wattpad?

En als je dat gedaan hebt: druk op “Publiceren” en wacht af. En daarmee zijn we aanbeland bij een van de belangrijkste “knoppen” van Wattpad: de “Publiceren”-knop. Het moment dat je hierop klikt, verschijnt jouw verhaal of boek in de “Wat is nieuw”-sectie van het door jou gekozen genre.

Waar verhalen leven?

Ontdek ’s werelds meest geliefde verhalen platform. Wattpad verbindt een wereldwijde community van 90 miljoen lezers en schrijvers door de kracht van verhalen. Download het vandaag om te beginnen met het lezen of schrijven van originele verhalen.

Hoe zet je wattpad op Nederlands?

Ondersteuning Nederlands

  1. Schakel je wifi uit en probeer het opnieuw met de gegevensverbinding, of probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk.
  2. Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen in je account en zorg ervoor dat je tussendoor de app volledig sluit.

Heeft wattpad storing?

Bugs en tijdelijke storingen komen van tijd tot tijd voor. Als je problemen ondervindt met de app, probeer dan de onderstaande stappen. Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen in je account en zorg ervoor dat je tussendoor de app volledig sluit. Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Is er een storing bij App Store?

Apple Store storingen gemeld in de afgelopen 24 uur Het is gebruikelijk dat sommige problemen gedurende de dag gemeld worden. Allestoringen meldt alleen een incident wanneer het aantal probleemmeldingen significant hoger is dan het typische volume voor dat tijdstip van de dag.

Wat is er met WhatsApp?

Op 1 januari 2021 werd de WhatsApp-ondersteuning van oudere smartphones opgezegd door Facebook, eigenaar van WhatsApp, voornamelijk om de veiligheid.

Waar vind ik systeemstatus op iPhone?

Je kunt de pagina voor de systeemstatus bekijken via de Apple-site voor systeemstatus. De website is nu dus ook geoptimaliseerd voor de iPhone.

Wat als je iPhone niet meer reageert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 of iPhone 13 geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven