Wat voor weer is het in Valencia in november?

Wat voor weer is het in Valencia in november?

Valencia heeft in november temperaturen tussen de 11°C graden en 19°C graden. Je kunt in november ongeveer 3 tot 8 dagen regen verwachten in Valencia. Het is een goed idee om je paraplu mee te nemen, zo is slecht weer geen spelbreker.

Hoeveel graden is het in Valencia in oktober?

Jaarlijks Weer in Valencia

Maand Temperatuur Droge dagen
September 27° / 20° 21
Oktober 24° / 16° 22
November 19° / 11° 23
December 16° / 8° 26

Wat voor klimaat heeft Valencia?

Valencia heeft een Mediterraan klimaat: warme en soms hete zomers en milde winters. Een aantal dagen per jaar valt er aanzienlijke neerslag, in totaal ongeveer 600 millimeter per jaar. Dankzij het Mediterraan klimaat is de gemiddelde temperatuur overdag is 22,3 en ´s nachts 13,4 graden Celsius.

Hoe warm is het in Valencia in december?

De temperaturen in Valencia in december liggen aan de wat koudere kant met temperaturen tussen de 8°C en 16°C graden. Breng zeker een warme jas mee in december! Je kunt in december ongeveer 3 tot 8 dagen regen verwachten in Valencia.

Wat zijn de gemiddelde temperaturen in Spanje?

De gemiddelde temperatuur Spanje is rond de 15 tot 18 graden. Aan de Costa del Sol zijn ongeveer de gemiddelde temperaturen in Spanje, maar valt in de winter iets meer neerslag.

Waar is het nog mooi weer in oktober?

Sicilië, Italië Gemiddelde temperatuur: 22 °C.

 • Puglia, Italië Gemiddelde temperatuur: 21 °C.
 • Curaçao. Gemiddelde temperatuur: 32 °C.
 • Bonaire. Gemiddelde temperatuur: 32 °C.
 • Madeira, Portugal. Gemiddelde temperatuur: 21 °C.
 • De Azoren, Portugal. Gemiddelde temperatuur: 21 °C.
 • De Algarve, Portugal.
 • Kos, Griekenland.
 • Welk klimaat heeft Almería?

  Klimaat. Almería kent een Woestijnklimaat (BWh, Klimaatclassificatie van Köppen) met relatief warme winters (9 °C – 17 °C) en zomers (24 °C – 33 °C). Tijdens de zomermaanden kan de maximale temperatuur zelfs de grens van 40 °C overschrijden.

  Wat is het klimaat van Amsterdam?

  Amsterdam heeft een zeeklimaat. Er valt op alle maanden van het jaar regen. De gemiddelde jaartemperatuur voor Amsterdam is 14°C en er valt in een jaar tijd 368 mm regen.

  Hoe is het weer in Malaga in december?

  Malaga heeft in december temperaturen tussen de 12°C graden en 16°C graden. Je kunt ongeveer de helft van de maand december regen verwachten in Malaga. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

  Hoe warm is het in Spanje in december?

  Het weer in Spanje in december is kan erg koud zijn met temperaturen tussen de 3°C en 11°C graden. We raden het aan om warm te kleden. In de winter is er kans op oosten wind die de gevoelstemperatuur naar beneden brengt. Als er geen wind is, is het niet extra koud.

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven