Wat zeg je tegen een goede vriend?

Wat zeg je tegen een goede vriend?

Deze dingen zou je vaker tegen je beste vriendin zou moeten…

 • Jij bent de leukste vrouw op aarde.
 • Ik ben blij dat ik me in jouw nabijheid nooit ergens voor hoef te schamen.
 • Geloof me: ik zal altijd eerlijk tegen je zijn.
 • Bel me.
 • Jij bent de enige die al mijn geheimen weet.
 • Ik gun jou de wereld.

Wat kun je zeggen tegen iemand die jarig is?

Enkele dingen die je kunt uitproberen zijn:

 • Een geweldige verjaardag gewenst!
 • Een fantastische, speciale dag gewenst!
 • Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt! Je verdient het.
 • Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en wens je een geweldige dag toe.
 • Geniet van je volgende reis rond de zon!

Wat te schrijven op verjaardagskaart vriend?

Romantische zinnetjes voor op verjaardagskaarten

 • Ik hou van jou, en ik wil dat je weet hoe gelukkig ik ben dat ik jou heb.
 • Jij bent mijn zonneschijn, Gelukkige verjaardag.
 • Jij geeft mij hoop en liefde.
 • De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de bomen wuiven, allemaal om jou een gelukkige verjaardag te wensen.

Wat moet je doen als je beste vriend boos op je is?

Gedoe met je beste vriendin? Zo kan je je ruzie oplossen

 1. Haal geen oude koeien uit de sloot.
 2. Bedenk van tevoren wat je gaat zeggen.
 3. Laat elkaar uitpraten.
 4. Val haar niet aan maar probeer vanuit jouw gevoel te praten.
 5. Niet schelden.
 6. Stop met dat WhatsAppgesprek.
 7. Bedenk je dat niemand perfect is; ook zij niet.

Wat moet je doen als je beste vriend verliefd op je is?

Toon dat je respecteert dat de ander wat afstand neemt en dat je ernaar uitkijkt om straks vrienden te blijven. Afstand nemen is iets anders dan negeren. Afstand nemen is zeggen: “Ik zie je en ik geef om je, maar ik moet even alleen zijn.” Negeren is doen alsof je niet bestaat. Het is bijzonder pijnlijk.

Hoe wens je iemand gelukkige verjaardag?

Nog een hele fijn verjaardag toegewenst, op een jaar vol liefde en geluk! Sommigen mensen houden van maandag, anderen van vrijdag, ik hou van jou en jouw verjaardag. Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens. Speciaal voor jou, mijn allerbeste wens, Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij.

Wat moet je doen als je ruzie hebt met je beste vriend?

Wat moet je zeggen als je ruzie hebt met je beste vriendin?

Zeg bijvoorbeeld het volgende: “Het spijt me dat ik zo boos op je werd” of “Het spijt me dat ik je niet serieus nam” of wat er ook maar gezegd moet worden. Probeer geen schuldigen aan te wijzen. Zelfs als de vriend/vriendin fout zat, is dat iets waar jullie later aan kunnen werken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven