Wat zit er 1x in een minuut 2x in een moment maar nooit in duizend jaren antwoord?

Wat zit er 1x in een minuut 2x in een moment maar nooit in duizend jaren antwoord?

Wat zit er één keer in een minuut, twee keer in een moment maar nooit in een duizend jaren? Antwoord: De letter M.

Wat komt 1 keer in een minuut 2 keer in een moment maar nooit in 1000 jaar?

Antwoord: leeftijd. Meer raadsels van Squla?

Hoeveel vissen blijven er over?

3 verdrinken er; 4 zwemmen weg; 2 sterven. Hoeveel vissen blijven er over? Antwoord:Vissen kunnen niet weg zwemmen uit de vissenkom en verdrinken lijkt mij bij vissen onmogelijk. De 2 dode vissen blijven ook in de vissenkom, dus denk ik dat alle 9 vissen in de vissenkom blijven.

Wat is hiervan de uitkomst raadsel?

Wat is de uitkomst? Antwoord: Elke keer is het onderste getal de uitkomst van de 2 getallen er boven vermenigvuldigen en daarbij optellen de waarde van de 2 getallen. Dus 9 en 2 = 11 + (9×2) = 29.

Wie is de moordenaar raadsel?

Antwoord: Het antwoord is Jason. Waarom? Nou, de letters 6, 4, 9, 10 en 11 staan voor de maanden op de Kalender: 6 = juni, 4 = april, 9 = september, 10 = oktober en 11 = november. Pak de eerste letters van die maanden en ze spellen Jason.

Wat heeft een nek maar geen hoofd?

Geen hoofd Wat heeft een hals, maar geen hoofd? Een fles.

Wat is de afkorting van minuut?

In gewone, niet-wetenschappelijke teksten wordt minuut afgekort als min., met een afkortingspunt. Voeg de bouillon en de citroenblaadjes toe en laat de saus 30 min. sudderen.

Waar komt 60 seconden vandaan?

Tellen in zestallen De indeling in zestallen (60 minuten in een uur en 60 seconden in een minuut) komt nog uit een methode van de oude Babyloniërs (ongeveer 1500 voor Christus). Die deden al hun berekeningen in een zestallig stelsel. Deze verdeling werd overgenomen door de Grieken en later aan de Romeinen.

Hoeveel vissen aquarium 50 liter?

een aquarium van 50 liter met 5 guppies van 5 cm heeft een bezetting van 0,5 vis per liter (5×5=25/50=0,5). Als algemeen uitgangspunt geldt dat hoe meer aquariumvissen, hoe sterker de filter moet zijn om de hoge belasting aan te kunnen.

Hoeveel platys in aquarium?

De Platy is een kleine, actieve vis en heeft daarom niet heel veel ruimte nodig. Een aquarium van 35 liter is groot genoeg voor ongeveer vijf Platy’s. Houd het aantal vissen in een kleine bak goed in de gaten, ze planten zich heel snel voort. De beste verhouding bij de Platy is één mannetje per drie vrouwtjes.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven