Welk niveau heb je nodig voor Engineer?

Welk niveau heb je nodig voor Engineer?

Je kunt worden toegelaten tot de opleiding Engineering als je een havo-, vwo- of een mbo-diploma (op niveau 4) bezit. Havisten en vwo-ers zijn niet welkom met een c&m profiel. Als je nog geen profiel hebt gekozen, dan is het advies om te kiezen voor wiskunde B en natuurkunde, als jouw school die mogelijkheid biedt.

Welke vakken heb je nodig voor luchtvaarttechnologie?

Toelatingseisen Luchtvaarttechnologie

  • Havo. Profiel Economie & Maatschappij. Profiel Cultuur & Maatschappij. Profiel Natuur & Gezondheid (Natuurkunde of NLT vereist)
  • Vwo. Profiel Economie & Maatschappij (Natuurkunde vereist) Profiel Cultuur & Maatschappij.
  • Mbo en andere. Mbo-4 diploma. Hbo- of wo-propedeuse.

Welke vakken heb je nodig voor Werktuigbouwkunde?

Welke vakken krijg je tijdens je studie Werktuigbouwkunde? In het eerste jaar ligt de focus op vakken als methodisch ontwerpen, wiskunde, 3D modelleren, productietechnieken en constructieleer. Maar ook worden jou algemene vaardigheden zoals communicatie en onderzoek bijgebracht.

Welke vakken heb je nodig voor Computer Science?

Toelatingseisen. Om aan de bachelor Computer Science te kunnen beginnen, moet je een vwo-diploma hebben. Met het profiel Natuur en Techniek (N) ben je direct toelaatbaar. Heb je een ander profiel gedaan, dan moet je wiskunde B hebben gehad.

Welke opleiding heb je nodig voor technicus?

De hbo opleidingen die wel goed aansluiten na mbo Technicus engineering zijn bijvoorbeeld hbo Werktuigbouwkunde, hbo Engineering, hbo Elektrotechniek, hbo Mechatronica en hbo Technische Natuurkunde. Dit zijn allemaal opleidingen met een technische insteek.

Welke vakken heb je nodig voor Mechanical Engineering?

In ieder geval heb je deze vakken succesvol doorlopen: Wiskunde B op vwo-niveau. Natuurkunde op vwo-niveau….Welk diploma heb je behaald?

  • Natuur & Techniek.
  • Natuur & Gezondheid, aangevuld met wiskunde B en natuurkunde.
  • Ander profiel, inclusief de profielvakken wiskunde B en natuurkunde.

Wat houd luchtvaarttechnologie in?

Luchtvaarttechniek is een specialisme in de techniek waarin men zich bezighoudt met vliegtuigen, ruimtevaartuigen en verwante onderwerpen. Bij het ontwerp van ruimtevaartuigen beoogt men het benodigde gewicht zo laag mogelijk te houden.

Wat kun je worden met luchtvaarttechnologie?

Als afgestudeerde in de luchtvaartechnologie kun je overal in de (luchtvaart)techniek werken. Van gespecialiseerde bedrijven in lichtgewicht materialen tot vliegtuigbouwers en onderzoeksinstituten….Je wordt opgeleid tot:

  • Structural engineer.
  • Flight test engineer.
  • Stress engineer.
  • Lead Engineer.

Welke vakken heb je nodig voor technische bedrijfskunde?

Je krijgt aan het begin vakken als economie, wiskunde, sociologie, communicatie, organisatiekunde, marketing, business creativity en productieleer. Wat verder in de opleiding komen er ook vakken bij als logistiek, statistiek, verandermanagement, methoden van onderzoek en organisatieverandering.

Welke laptop heb je nodig voor Werktuigbouwkunde?

We adviseren je te zorgen voor een laptop met voldoende intern geheugen (minimaal 8GB RAM), voldoende harde schijfruimte (256 GB SSD), een snelle processor (minimaal Intel core i5) en een Nvidia GTX videokaart.

Wat kan je met Computer Science?

Verder kun je denken aan de volgende functies: software engineer, software developer, data scientist, security analist, graphics specialist, systeemanalist, innovatie- of projectmanager en consultant in binnen- of buitenland. Daarnaast kan je interactieve multimedia-applicaties, games of e-learning systemen ontwerpen.

Wat heb je nodig om informatica te studeren?

Om je te kunnen inschrijven voor de bachelor Informatica, heb je een vwo-diploma nodig (alle profielen zijn toegestaan) met wiskunde B.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven