Welke condoom is het veiligst?

Welke condoom is het veiligst?

Durex Classic Natural Condooms zijn de originele Durex-condooms, betrouwbaar als altijd. De condooms zijn gemaakt van transparant, natuurlijk rubber latex en hebben een prettige geur.

Waardoor kan een condoom scheuren?

Maar ook als er te veel glijmiddel aan de binnenkant van het condoom wordt gebruikt, of te weinig glijmiddel aan de buitenkant, en bij teveel wrijving tussen de kunstpenis en kunstvagina van de machine. Uiteindelijk bleken dit de oorzaken bij 90% van de onderzochte condooms.

Welke condoom vinden vrouwen het fijnst?

Pasante Female Condom Regelmatig krijgen we de vraag wat de beste condooms voor vrouwen zijn. Wij geven in dat geval de voorkeur aan de Pasante Female Condoms. Dit zijn heel dunne condooms die gemaakt van nitril. Ze zijn zacht en zitten heel comfortabel.

Waar kun je het beste condooms kopen?

Waar kun je condooms kopen?

  • Condooms bij Kruidvat. Kruidvat is een drogisterij discounter met veel winkels in Nederland en België, dus er is altijd wel een Kruidvat in de buurt.
  • Condooms bij Etos.
  • Condooms bij Albert Heijn, Jumbo en andere supermarkten.
  • Condooms bij Lidl en Action.
  • GGD Condooms.

Is een condoom alleen veilig genoeg?

Hoe veilig is het condoom? Als je een condoom goed gebruikt, beschermt het goed tegen zwangerschap en soa’s. De kans op een soa of zwanger worden is dan klein. Van de 1000 paren die het mannencondoom op de juiste manier gebruiken, worden per jaar 10 tot 50 vrouwen toch zwanger.

Welke condoom is het best?

Doordat het een sensitive condoom is, is de dikte van het latex iets dunner. Dan is dit het beste condoom voor jou. Door de nieuwste technieken is het condoom ongeveer even dik als een mensenhaar. Dit is het dunste condoom dat er bestaat en daarom is het uiteraard aangeraden hier alleen vaginale sex mee te hebben.

Hoe lang kan je een condoom gebruiken?

Latex condooms hebben een houdbaarheid van vijf jaar na productiedatum. Stel dat je in een noodsituatie op zoek gaat naar een condoom en er nog ergens een vindt, controleer dan altijd de houdbaarheidsdatum alvorens deze te gebruiken.

Kun je zwanger worden als je een condoom gebruikt?

Als je een condoom goed gebruikt, beschermt het goed tegen zwangerschap en soa’s. De kans op een soa of zwanger worden is dan klein. Van de 1000 paren die het mannencondoom op de juiste manier gebruiken, worden per jaar 10 tot 50 vrouwen toch zwanger. Bijvoorbeeld doordat het condoom scheurt.

Welke condoom is fijn?

Durex “Dit is een kwalitatief condoom. Het ruikt niet te sterk en blijft lekker strak zitten.” Duo “Ook een heel fijn condoom. Het blijft strak zitten en er zit niet teveel glijmiddel op.”

Kan je bij tankstation condooms kopen?

Je kunt in Nederland makkelijk condooms kopen in tankstations, sexshops, supermarkten, drogisterijen en apotheken. Het grote nadeel is dat je de condooms uit een schap moet pakken of erger nog bij de servicebalie, iedereen ziet dat je condooms koopt.

Wat kost een condoom?

Condoom-Anoniem heeft honderden verschillende condooms van verschillende Europese merken in haar assortiment. De merken Durex en Lelo zijn de duurste condooms. In de winkel kosten de meeste condooms van deze merken gemiddeld € 0,80 tot € 2,00 per condoom!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven