Welke kleur past goed bij antraciet?

Welke kleur past goed bij antraciet?

Door de donkere diepe kleur van antraciet is het belangrijk om het te combineren met luchtige kleuren, bijvoorbeeld wit of zilvergrijs. Met een goede combinatie antraciet-tinten in je interieur ben je verzekerd van een huis die als een warme deken om je heen valt.

Welke kleur combineert goed met Teal?

Teal combineren Sowieso staat teal heel mooi bij alle groene en blauwe tinten natuurlijk. Daarnaast kan je het mooi combineren met standaard kleuren zoals wit, grijs en zwart. Maar teal vormt ook een hele mooie combinatie met kleuren zoals bruin (houttinten), roze, messing (goud en koper), okergeel, noem maar op.

Welke kleur past bij Pastelgroen?

Gebruik de groene pasteltinten mooi ton sur ton en voeg wat donkergroen toe voor een krachtiger effect. Denk niet alleen aan verf! Verzamel om de eettafel diverse eetkamerstoelen in verschillende kleuren pastelgroen, zo creëer je ook een fijn ton sur ton effect. Bijvoorbeeld met mintgroen, aquagroen en pistachegroen.

Welke kleur combineren met mosgroen?

Combineer mosgroen met andere groentinten voor een evenwichtige en harmonieuze uitstraling. Ook de combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en warme kleuren als cognacbruin of okergeel, laten deze prachtige kleur sprankelen.

Welke kleur past goed bij donkergrijs?

Ook de kleur groen past goed bij grijs. Je kunt het zo licht en zo donker maken als je zelf wilt. Zo kun je donkergrijs combineren met bosgroen en gaan voor leren meubels voor een industriële look, of juist heel lichtgrijs combineren met olijfgroen en houten meubels om de boel wat lichter te houden.

Welke kleur past bij Kiezelgrijs?

Kiezelgrijs is een populaire kleur. Kiezelgrijs past perfect in je interieur en is makkelijke te combineren. Veel mensen gebruiken RAL 7032 dan ook op de muren samen met een RAL 9010 of RAL 9001 als basis.

Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren?

Combinaties

 • Blauw kan mooi samen met oranje, groen en paars, zij het in gedempte kleuren.
 • Rood staat vaak mooi bij groen, paars en oranje.
 • Geel kan gecombineerd worden met groen en oranje.
 • Groen:Bij een tint die in de natuur voorkomt, zijn bijna alle kleuren goed te combineren.

Welke kleur past goed bij blauw?

Over het algemeen kun je blauw goed combineren met de volgende kleuren:

 • Zwart en wit.
 • Andere blauwtinten.
 • Grijs.
 • Groen.
 • Bruin.
 • Okergeel.
 • Goud.
 • Roze.

Welke kleur past bij olijfgroen interieur?

Wissel het af met zowel lichte als donkere groentinten. Daarnaast vormt olijfgroen ook een mooie combinatie met andere natuurtinten. Denk aan bruin, taupe of grijs. En wat ook heel mooi is, is de combinatie van olijfgroen met goud of koper!

Welke kleur past goed bij geel?

Geel is een warme kleur, die het gevoel van licht, ruimte en energie geeft. Felgeel doet het goed op één wand en met name in de woonkamer of keuken. Wil je liever dat de kleur rust brengt, ga dan voor een zachtere tint geel. Geel combineert mooi met basiskleuren als grijs, taupe en zwart.

Welke kleur past bij mintgroen kleding?

Vraagt u zich af welke kleuren u goed kunt combineren met mintgroen? Wij adviseren pasteltinten, want deze doen het heel goed met andere pasteltinten. Met koele groentinten in donkerder nuances zit u trouwens ook altijd goed. Ook grijs, antraciet, beige en crème wit zijn goede matches voor stijlvolle outfits.

Welke kleur past goed bij mintgroen?

Weliswaar in mindere mate dan wit, maar grijs en mintgroen is ook een mooie kleurencombinatie. Andere overheersende kleuren die eventueel met mintgroen gecombineerd kunnen worden zijn zwart, bruin en natuurlijk andere tinten groen. Wat ook erg leuk is zijn materialen als goud en koper.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven