Welke medische site is betrouwbaar?

Welke medische site is betrouwbaar?

Thuisarts.nl. Betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.

Hoe kom ik er achter wie mijn huisarts is?

Kom je er echt niet uit wie je huisarts is? Neem dan contact op met een huisartsenpost in je omgeving. Die kan vervolgens gebruik maken van de dienst ‘raadplegen actuele huisarts’ in VECOZO en inzien waar je staat ingeschreven. Hiervoor dien je als patiënt toestemming te geven.

Is huisarts NL betrouwbaar?

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie en maakt geen reclame. We gebruiken betrouwbaar onderzoek als bron.

Kan ik weer naar de huisarts?

Jazeker. Het is belangrijk dat u bij klachten of vragen over uw gezondheid contact op neemt met de huisarts. Huisartsen proberen zo veel mogelijk ‘normale’ huisartsenzorg te blijven leveren. Zij zullen dit nu vaker telefonisch of op afstand doen.

Waarom Thuisarts?

Thuisarts.nl is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over gezondheid en ziekte: als u gezond wilt blijven. als u wilt weten wat u zelf aan klachten kunt doen. als u wilt weten hoe u met uw klachten om kunt gaan.

Waar kan ik terecht voor medische vragen?

Als je een vraag hebt over je gezondheid bel je gratis naar de Nationale-Nederlanden Gezondheidslijn: 026 353 53 12. Je krijgt een ervaren verpleegkundige aan de lijn aan wie je medisch advies kunt vragen. Weten de verpleegkundigen het antwoord niet? Dan overleggen ze met een arts.

Kan een huisarts je uitschrijven?

De huisarts mag de behandelingsovereenkomst met een patiënt niet eenzijdig beëindigen, tenzij er sprake is van gewichtige redenen voor opzegging. De reden voor beëindiging moet dermate ernstig zijn dat voortzetting van de behandelingsovereenkomst redelijkerwijs niet van de huisarts kan worden gevergd.

Waar kan ik mijn medische gegevens opvragen?

Dankzij het online portaal Mijngezondheid, krijgt u toegang tot allerlei persoonlijke gegevens over uw gezondheid (zowel medische als administratieve) en over gezondheid in het algemeen. U kunt onder andere uw lopende (nog niet uitgevoerde) elektronische geneesmiddelenvoorschriften raadplegen.

Is Gezondheidsplein betrouwbaar?

Is de informatie op Gezondheidsplein betrouwbaar? Gezondheidsplein.nl vormt een betrouwbaar baken in het overweldigende aanbod aan gezondheidsinformatie op het internet. De informatie op Gezondheidsplein is gebaseerd op de meest recente (inter)nationale medische richtlijnen.

Kan een huisarts Coronatesten?

Soms heeft het zin om te laten testen of u corona heeft gehad. Bijvoorbeeld als u lang klachten houdt die kunnen passen bij corona. En niet eerder uit een test kwam dat het corona is. Uw huisarts kan u dan laten testen.

Wat is een Thuisarts?

Is het erg als je vaak de hik hebt?

De hik is niet erg en gaat meestal vanzelf over. Bel uw huisarts als de hik niet vanzelf stopt of als de hik heel vaak terug komt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven