Welke series op Netflix moet ik kijken?

Welke series op Netflix moet ik kijken?

Dit zijn de 20 beste series op Netflix volgens IMDb

  • 19 House of Cards.
  • 18 Stranger Things.
  • 17 Steins;Gate.
  • 16 Monty Python’s Flying Circus.
  • 15 One-Punch Man.
  • 14 Dark.
  • 13 Peaky Blinders.
  • 12 Narcos.

Wat is het verschil tussen standaard en basic bij Netflix?

Het standaard abonnement, waarbij er twee gebruikers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de dienst en waarbij het mogelijk is om in HD-kwaliteit films en series te bekijken. Ook bij het basic abonnement kun je meerdere gebruikers hebben, maar wel maar één kijker tegelijkertijd.

Wat kost Netflix in 2021?

Hiervoor betaal je 11,99 euro per maand. Dit was 10,99 euro per maand, maar is per oktober 2021 verhoogd. Het grote voordeel van dit abonnement ten opzichte van het basicpakket, is dat de content in HD te bekijken is en dat je op twee schermen tegelijkertijd gebruik kunt maken van Netflix.

Wat is Premium abonnement bij Netflix?

De derde en tevens duurste optie is het Premium-abonnement. Voor een bedrag van 17,99 euro per maand kijk je op wel vier schermen tegelijk naar de films en series op Netflix en kun je de content ook nog eens in Ultra HD bekijken.

Wat kost een abonnement van Netflix?

Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand. Geen bijkomende kosten of contracten.

Wat kost Netflix 2 schermen?

Het basisabonnement, waarmee je op 1 scherm in sd-kwaliteit films en series kunt kijken, blijft 7,99 euro per maand kosten. De abonnementen met hd-kwaliteit zijn in prijs gestegen. Wil je op twee schermen tegelijk kijken, dan betaal je voortaan een euro meer per maand (de kosten bedragen 10,99 euro).

Hoeveel kost Netflix per maand in Nederland?

Het Standaard-abonnement, waarmee gebruikers films en series in HD kunnen kijken, gaat van 10,99 euro naar 13,99 euro per maand. Voor het Premium-abonnement betalen abonnees momenteel 13,99 euro om in 4K-kwaliteit te kunnen kijken. Dat wordt nu 15,99 euro per maand.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven