Welke steen hoort bij welke maand?

Welke steen hoort bij welke maand?

Maandstenen; symboliek van edelstenen en de maand

Maand Kleur Steen
Januari Donkerrood Granaat
Februari Paars Amethist
Maart Lichtblauw aquamarijn
April Wit Diamant

Welke steen hoort bij mijn geboortedatum?

Wat is mijn geboortesteen?

Maand Geboortesteen
Januari Granaat
Februari Amethist
Maart Aquamarijn
April Diamant

Welke edelsteen voor zelfvertrouwen?

CITRIEN. Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën te overwinnen.

Welke steen brengt geluk?

Welke edelsteen brengt geluk? Citrien, Tijgeroog, Zonnesteen en Calciet (en de speciale 7 kleurige calcieten uit Visoko) brengen stralende energie, voorspoed en geluk.

Welke steen hoort bij oktober?

Maandsteen oktober: de opaal. De opaal is een fascinerende en veelzijdige edelsteen. Er bestaan verschillende soorten kleuren opalen zoals wit en oranje met parelmoer maar ze komen ook kleurloos voor. Door de kleurflitsen die in de steen verschijnen is de opaal een erg gewilde edelsteen.

Wat is de geboorte steen van mei?

Mei – Emerald /Smaragd Voor deze maand zijn er 2 bekende stenen die als geboortesteen van deze maand gezien worden. Beiden hebben ze een rijke groene kleur.

Welke steen hoort bij vissen?

Vissen wordt gekenmerkt door zijn inlevende, fantasievolle, bescheiden, behulpzame en gevoelige eigenschappen. Bij dit sterrenbeeld horen de edelstenen: aquamarijn, amethist, agaat, turkoois, opaal, regenboog maansteen en fluoriet.

Welke edelsteen helpt bij onzekerheid?

Citrien; is een steen die vrolijkheid geeft en helpt om onzekerheid te overwinnen. Het is een prachtige steen die het zelfvertrouwen versterkt.

Welke edelsteen zorgt voor rust?

Amethist werkt kalmerend en beschermend. Deze steen ondersteund je echt om tot rust te komen en te ontspannen. Daarnaast staat de steen ook voor zuivering. De steen zuivert je van de vooroordelen die je over jezelf hebt gevormd, leert je om opnieuw naar jezelf te kijken en helpt je de stilte in jezelf vinden.

Welk kristal geeft geluk?

Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed en rijkdom aan. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid. Ketting met bergkristal, mosagaat en jade kralen. Deze stenen bevorderen geluk en voorspoed.

Welke edelsteen is waar goed voor?

Rode healer: Zorgt ervoor dat je beter kunt aarden, werkt stress verminderend en vult je persoonlijke kracht aan. Agaat Natuur: Verbeterd je stabiliteit, ontspanning en zorgt voor een veilig gevoel. Amethist: Deze steen werkt goed bij slaapproblemen, helpt tegen nachtmerries en vermindert hoofdpijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven