Welke zender Super Bowl?

Welke zender Super Bowl?

Televisie en amusement De Super Bowl wordt in de Verenigde Staten afwisselend uitgezonden op de zenders CBS, Fox en NBC. In Europa wordt de wedstrijd onder meer uitgezonden op de Britse zender BBC en diverse Fox-zenders.

Wie treed er op bij de Superbowl 2021?

The Weeknd verzorgt in 2021 het optreden tijdens de rust van de Super Bowl, kondigt hij donderdag aan via Instagram. Het belangrijkste evenement op de American football-kalender, jaarlijks door meer dan 100 miljoen mensen bekeken wereldwijd, vindt volgend jaar op 7 februari plaats.

Waar is de Super Bowl 2021?

Dan nog over de sportwedstrijd zelf: ook dat is dit jaar anders dan anders. De wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers wordt gehouden in het Raymond James Stadium in Talpa, het thuisstadium van Tampa Bay Buccaneers.

Welke zender American football?

ESPN Compleet bij Ziggo ESPN Compleet brengt je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied. ESPN Compleet kijk je bij Ziggo op kanaal 421, 422, 423, 424 en 425 voor het UHD kanaal.

Wie zingt er bij de Super Bowl?

En dit jaar treedt The Weeknd op als de finalisten in de kleedkamer aan het bijkomen zijn. H.E.R. (een R&B-artiest) zingt voor de finale America the Beautiful. Het volkslied (The Star-Spangled Banner) wordt gezongen door Jazmine Sullivan en Eric Church.

Is er publiek bij de Super Bowl?

Voor miljoenen Amerikanen is het de sportwedstrijd van het jaar: de Super Bowl. De finale van het American football is een van de grootste sportevenementen van de wereld en werd vannacht gehouden. Tampa Bay Buccaneers uit Florida ging met de beker naar huis.

Welke zender is Feyenoord?

Kijk Feyenoord altijd live bij Canal Digitaal.

Welke zender is Ziggo Sport Extra?

Voor elke liefhebber het juiste pakket. En maandelijks opzegbaar. Let op: om extra zenders te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven